Magda Catone, divorţ cu scandal

După 27 de ani de căsnicie, Şerban Ionescu e la cuţite cu soţia sa. A spus despre ea că e curvă, iar Magda Catone a povestit că e un bărbat violent şi beţiv.
După 27 de ani de căsnicie, Şerban Ionescu e la cuţite cu soţia sa. A spus despre ea că e curvă, iar Magda Catone a povestit că e un bărbat violent şi beţiv.

Nici nu s-au stins bine ecourile scandalului iscat de Iurie Dariea şi Anca Pandrea, care s-au pozat dezbrăcaţi în pat, că un altul i-a luat locul. E vorba de divorţul dintre actorii Şerban Ionescu şi Magda Catone. Scandalul a bubuit în tabloide.
Nimeni nu ştie încă dacă totul nu e decât o făcătură sau aşa se poartă unii după 27 de ani de căsnicie.

Actori celebri


Şerban Ionescu, un actor cu ştate vechi, a jucat printre altele în rolul lui Ion, din celebrul film făcut pe vremea lui Ceauşescu după romanul lui Liviu Rebreanu. Anul trecut a avut rolul principal într-o telenovelă produsă de Antena 1, ”Fetele marinarului”. Acesta a declarat pentru cotidianul Libertatea că soţia lui e ”curvă”.
Magda Catone, şi ea o cunoscută actriţă, a spus despre soţul ei că e beţiv şi că o bătea.
Magda Catone a devenit cunoscută publicului larg printr-o celebră serie de reclame la detergenţi.

Goana după audienţă


Deja, Happy Hour şi Acces Direct, cele două emisiuni de scandal de la ProTV şi Antena 1, se bat să-i invite în emisiune pe cei doi. Probabil că vor semna contracte şi vor câştiga şi un ban ca să aibe ce să împartă la divorţ.
Opinia publică din România e şocată de vorbele grele pe care şi le-au aruncat cei doi prin intermediul presei.
Şerban Ionescu o acuză pe cea pe care a avut-o alături vreme de 27 de ani de faptul că îl înşală. Deşi divorţul s-a amânat, între cei doi nu mai nicio cale de împăcare, decât dacă nu reuşeşte să-i împace una dintre televiziuni în goana după audienţă, iar ei să accepte, în goana după bani. Show-biz, nu glumă!
27 Octombrie 2010
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod