Levi’s® prezintă colecția ‘70s High pentru Toamnă-Iarnă 2021

De câteva sezoane, blugii cu talie înaltă sunt tendința supremă. Această tendință continuă și pentru Fall/Winter 2021, însă acest sezon se referă la anii '70 – atât la propriu, cât și la figurat. Inspirându-ne din stilurile clasice ale arhivelor Levi’s® Orange Tab, îți prezentăm noua gamă din denim: Levi’s® ‘70s High.
„Suntem foarte încântați să vedem oameni îmbrățișând denimul cu siluetele lor, în special stiluri inspirate din anii '70. Noile noastre modele '70s High Slim Straight și '70 High Flare dau semne ca Levi’s® Orange Tab se potrivește cu anii 1970, în timp ce sunt foarte relevante și pentru acest moment. Ambele au o talie modernă, foarte înaltă, cu fermoar original pentru comoditate. În conformitate cu tendința lungimii de acoperire a pantofilor, am proiectat în mod intenționat cusăturile pentru a avea  acoperirea potrivită pe pantof. Una dintre cele mai bune caracteristici ale modelului '70s High este atitudinea instantanee pe care o acordă oricărei ținute.
Modelul ‘70s Flare împrumută eclecticismul școlii de artă atunci când este asociat cu adidași, o vestă pulover și un blazer. Sau puteți alege un aspect mai sofisticat cu '70s High Slim Straight, cizme și un trucker vintage. Ambele combinații oferă un stil cool.”- Jill Guenza, vicepreședinte, Global Women’s Design la Levi’s®.

Dispunând de o talie super-înaltă cu un fermoar original, gama Levi’s® ‘70s High include ‘70s High Flare,‘ 70s High Slim Straight și ‘70s High Micro Mini, toate disponibile atât din denim non-stretch cu TENCEL™, cât și din denim de bumbac stretch organic.

‘70s High Flare se referă la aspectul clasic al tivului larg, care a ajuns să definească siluetele anilor 1970.
Bazat pe o potrivire similară cu Orange Tab din arhive, modelul ‘70s High Flare are o talie super înaltă, un fermoar original, un croi drept, relaxat și evazat ce începe deasupra genunchiului și se termină ușor pe pantof. Este un antidot modern, perfect pentru noul sezon în materie de lungimi și arată perfect cu o pereche de de adidași retro.

Pentru cei care iși doresc un look mai slim și mai curat, există modelul ‘70s High Slim Straight, care are aceeași talie super înaltă cu fermoar original, dar cu un croi mai drept, conceput pentru a se așeza cu ușurință pe pantof. Are un aspect ușor mai simplu decât modelul ‘70s High Flare, dar totuși menține vibrația anilor '70 datorită strămoșilor săi din colecția Orange Tab.

Nu în ultimul rând, ’70s High Micro Mini, este o mini-fustă din denim inspirată din anii 1970, care prezintă o talie super înaltă cu fermoar si un croi scurt, subțire, care se termină deasupra genunchiului.

Fiecare dintre cele trei modele din colecție, deși sunt realizate din țesături moderne, durabile, păstrează încă acel aspect vintage datorită detaliilor inspirate din Colecția Orange Tab, precum buzunarul pentru monede, cusăturile și arcada ușor aplatizată pe buzunarele din spate.

BUY BETTER, WEAR LONGER
O gamă largă de stiluri din familia ‘70s High va fi disponibilă din bumbac organic stretch sau Tencel ™ moale durabil.
Bumbacul organic este cultivat fără substanțe chimice sintetice, pesticide sau îngrășăminte și ajută la menținerea apei, solului și a mediului înconjurător curat și sănătos. De asemenea, susține comunități agricole mai sănătoase. Tencel ™ este o țesătură extrem de durabilă și extrem de moale, realizată din pastă de lemn reciclată și lemn din păduri de eucalipt și molid gestionate în mod durabil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod