Joe Jackson: ”Nu regret că l-am bătut pe Michael”

Părinţii lui Michael Jackson au fost intervievaţi de celebra Oprah Winfrey. Pentru prima dată, tatăl lui Michael Jackson a recunoscut public faptul că şi-a bătut fiul cu cureaua.
Părinţii lui Michael Jackson au fost intervievaţi de celebra Oprah Winfrey. Pentru prima dată, tatăl lui Michael Jackson a recunoscut public faptul că şi-a bătut fiul cu cureaua.

În celebra emisiune americană, tatăl lui Michael Jackson a povestit faptul că l-a bătut pe acesta. La începutul interviului, Joe Jackson era defensiv şi nu a vrut să vorbească despre asta. El a spus că nu crede că ”lui Michael îi era frică de mine.  Îi era teamă când făcea ceva greşit, iar eu îl certam, dar nu l-am bătut, cum mass-media susţine că am făcut-o”.
Încă din timpul vieţii artistului, mama lui, Katherine, a povestit ziarelor despre violenţa soţului ei în relaţia cu proprii băieţi.

Drumul drept al megastarului


Într-un final Joe Jackson a recunoscut a spus că ”l-am lovit cu o curea, dar nu regret nimic. Prin asta l-am ţinut afară din închisoare, l-am ţinut pe drumul drept”, a povestit el.

Oprah a realizat o serie de interviuri cu familia lui Michael Jackson.
A încercat să prezinte adevărată viaţă a starului şi să descopere ce l-a dus la o dispariţie care a şocat întreaga omenire.

Într-un interviu anterior, Janet Jackson, sora lui Michael, a declarat că ştia de faptul că acesta e dependent de droguri şi medicamente, dar nu a putut să facă nimic să-l întoarcă din drumul spre autodistrugere.
10 Noiembrie 2010
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • MORPHINE pe 3 Iul 2011, 03:28
    joe retardatul

    daca tu nu regreti ca l-ai batut pe Michael eu regret ca nu te intelnesc pe strada draga gioe ca sa te mutilez un pic pentru tot ce i-ai facut lui Michael!!!!

    2
    0

  • DY pe 18 Nov 2010, 18:52
    IN LOVING ....MEMORIS.... MICHAEL JACKSON 1958-2009

    Ce fel de oamenii sint astia ?.... cit de reci pot fi , o Doamne ! ?! oare nu au pic de respect fata de cel care le-a schimbat viata , in bine ..... se vede ca nu ! ..... datorita numelui JACKSON le mai acorda oamenii atentie , cum Dumnezeule sa afirmi ca MICHAELse droga! da lua medicamente de care devenise dependent dar cine nu ia medicamente , sa se puna in locul lui sa vada stresul la care l-au supus , da ! ei l-au determinat sa ia aceasta cale , numai ei sint vinovatii cu roti , pentru ca nu au stiut sa-i fie aproape sa-si arate dragostea de care avea nevoie , se vede ca nu au nici cea mai

    3
    0

  • Athina pe 12 Nov 2010, 13:32
    tataie joe, fii BLESTEMAT !!!!

    Sa vezi ce ,,drum drept" vei avea tu, bosorog nemernic , spre iad, pentru cata suferinta i-ai adus bietului INGER pe care nu L-ai meritat !!! Mai bine iti dadea D-ZEU un balaur care sa te muste , decat un INGER DE COPIL pe care L-ai maltratat si sa-L mai si banuiesti de fapte penale !! Oare cum mai poti dormi , cum mai poti inghiti painea cand stii ca i-ai pricinuit atatea rani cumplite si nici sa nu le regreti ??!! Janeto, si tu esti numai buna de pus la zid !!CUUUM focu’poti debita ca sfantul tau frate ( pe care nici tu nu L-ai meritat ) lua droguri ??!! Oare ai gandit cand ai scos pe gura asemenea aberatie ?!

    2
    0

  • Laura pe 10 Nov 2010, 20:05
    MICHAEL

    Voi ganditi atunci cand scrieti un articol???? De unde ati mai scos-o si pe asta cu drogurile??? Da ,medicamente lua ,dar este exagerata ideea ca Michael era dependent de droguri.Sa fim seriosi cate o datasariti calul

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod