Ioan Gyuri Pascu, îngrijit la spital de fosta soţie

Deşi sunt divorţaţi, Ioan Gyuri Pascu şi fosta soţie, Daniela Marin, rămân în relaţii bune. Potrivit Click, Daniela este cea care a venit la spital în ziua externării actorului pentru a-l conduce acasă.
Deşi sunt divorţaţi, Ioan Gyuri Pascu şi fosta soţie, Daniela Marin, rămân în relaţii bune. Potrivit Click, Daniela este cea care a venit la spital în ziua externării actorului pentru a-l conduce acasă.

Tot Daniela a fost cea care, timp de 10 zile cât a stat internat la Neurologie, l-a vizitat la spital.

Săptămâna trecută, actorul în vârstă de 49 de ani a fost adus la Spitalul Universitar într-o stare extrem de gravă după ce a suferit un accident vascular cerebral.


Accidentul vascular cerebral (AVC) survine atunci când un vas de sânge care furnizează sânge creierului se sparge sau este blocat de un cheag de sânge. În funcţie de zona creierului care a fost afectată, accidentul cerebral poate să influenţeze capacitatea de mişcare, sensibilitatea, vorbirea şi înţelegerea cuvintelor, comportamentul, gândirea, memoria şi emoţiile.

 
A trecut printr-o perioadă dificilă după divorţ


La începutul anului, cunoscutul actor Ioan Gyuri Pascu a divorţat de soţia sa Daniela, cu care a fost căsătorit 17 ani.
Fiica lor Iarina, în vârstă de 13 ani a rămas în grija mamei, după divorţ. "Numai Dumnezeu ştie care a greşit mai mult. Vreau să se termine totul cât mai repede. Nu ştiu dacă o să mă mai recăsătoresc vreodată, dar niciodată să nu spui niciodată. Ştiu doar că fata noastră va rămâne la mama ei", a spus actorul pe 10 martie la ieşirea din sala de judecată, citat de Click.ro

 
Membru al grupului Divertis din 1987



Din 1987, Gyuri Pascu este membru al grupului Divertis.
Pe lângă această pasiune, el a lansat şi câteva albume muzicale "Mixed grill" (1993), "Maşina cu jazzolină" (1994) şi "Gânduri nevinovate" (1997), abordând diverse stiluri muzicale: pop, rock, blues, reggae.

Credit foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • buni doina pe 16 Dec 2010, 15:07
    Minunile Craciunului

    Multa stima pentru sotia TA care iti arata afectiune si intelegere in perioadele grele, Gyuri Pascu, esti un artist pe care il admir si imi pare nespus de rau ca ai trecut printr-o incercare grea , iti urez multa sanatate si ani lungi pe scena acolo unde este locul tau!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod