Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe fetele dispărute

Gheorghe Dincă, reţinut în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Olt, a recunoscut că a ucis-o pe aceasta, precum şi pe adolescenta de 18 ani dispărută din luna aprilie.

Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele în timp ce era acasă împreună cu anchetatorii, care cercetează în continuare locuinţa acestuia. Până acum, acesta a susţinut că este nevinovat, relatează News.ro.

"Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor. A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere, au venit aici pentru a întreţinere relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi în urma acelor discuţii le-a lovit şi în urma loviturilor s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului au venit de bună voie", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

„Nu pot să vă furnizez informaţii despre context, s-au recunoscut faptele (cele două crime - n.r.). Este vorba despre datele care se ştiau, nu sunt alte informaţii. Sunt toate datele care au fost furnizate. (...) Nu există alte crime. Nu ştiu ce l-a făcut să recunoască faptele. Ştiu doar că a recunoscut”, a mai declarat avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă.
 
Ulterior, avocatul din oficiu al lui Dincă a confirmat faptul că ucigaşul a indicat locul unde le-a ucis pe Alexandra şi Luiza, şi, conform unor surse, le-a ars pe cele două fete în butoaie.

Bărbatul a recunoscut abia în a treia zi faptele comise, iar duminică seara audierile au fost întrerupte pentru că s-a simţit rău.

"La ora 20 se reia audierea. Are păreri de rău, de asta a şi ajuns în situaţia în care i s-a făcut rău. A cedat sub efectul complexului pe care l-a avut la faptele săvârşite. A dat detalii, dar nu pot să le spun. Sunt chestiuni care ţin de bucătăria internă a Parchetului. Mi-a spus că azi-noapte aproape nu a dormit deloc", a declarat Bogdan Alexandru, avocatul lui Gheorghe Dincă.

Bogdan Alexandru a declarat în faţa DIICOT Craiova că suspectul de crimă s-a simţit rău şi a fost dus în arestul Poliţiei, unde primeşte asistenţă medicală, audierile urmând să fie reluate la ora 20.00.

Întrebat dacă s-a ridicat problema eventualei existenţe a altor victime, avocatul a răspuns că „nu se vorbeşte despre acest lucru”.
Întrebat, de asemenea, dacă suspectul a spus unde a ascuns rămăşiţele din corpurile victimelor, Bogdan Alexandru a răspuns: „A dat detalii, dar nu pot să vă spun, sunt chestiuni de urmărire penală. (...) S-au dat detalii cu privire la modul de săvârşire a infracţiunilor”.

Totodată, avocatul, întrebat dacă Dincă avea şi alte dosare, a spus că a văzut fişa de cazier judiciar a acestuia şi cazierul „este curat”. Avocatul nu a exclus nici eventualitatea ca suspectul să fie supus unei expertize psihiatrice, informează Mediafax.

De asemenea, după audieri va avea loc şi o reconstituire, despre care avocatul susţine că este obligatorie. „Dosarul de trafic de persoane a fost făcut pe cazul Luiza, pe primul caz.
Ulterior s-a continuat şi s-a făcut caz de trafic de minori şi pe cazul Alexandra şi aşa s-a ajuns la acuzaţie, făcând o conexare a celor două dosare. Deci discutăm de trafic de persoane numai în cazul acestor două cazuri, nici decum de alte cazuri, nu sunt alte persoane pentru care să fie acuzat”.

Întrebat dacă Dincă şi-a ales victimele la întâmplare, avocatul a răspuns afirmativ.

 

Foto: Hepta, Facebook

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod