Gerard Depardieu a făcut pipi în avion, de faţă cu ceilalţi pasageri

Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a avut o nevoie atât de presantă, marţi, încât a urinat în afara toaletelor, pe culoarul unui avion al companiei CityJet, filială a grupului Air France-KLM, care zbura pe ruta Paris-Dublin.

Actorul francez Gérard Depardieu, în vârstă de 62 de ani, a avut o nevoie atât de presantă, marţi, încât a urinat în afara toaletelor, pe culoarul unui avion al companiei CityJet, filială a grupului Air France-KLM, care zbura pe ruta Paris-Dublin, potrivit mediafax.ro.


Potrivit postului de radio Europe 1, actorul a urinat în faţa celorlalţi pasageri, în timp ce avionul se afla în faza de decolare, deşi o însoţitoare de bord i-a cerut să aştepte să meargă la toaletă după ce avionul va ajunge în aer.

"Vreau să urinez, vreau să urinez", ar fi spus actorul francez, ridicându-se de pe scaunul său, în timp ce toţi ceilalţi pasageri se aflau pe locurile lor, cu centurile de siguranţă fixate, a declarat o femeie care se afla în acel avion, intervievată de postul Europe 1.

După ce însoţitoarea de bord i-a spus actorului că trebuie să aştepte aproximativ un sfert de oră, Depardieu a declarat că nu poate să aştepte.

"Iar atunci, el s-a ridicat în picioare şi a făcut pe jos", a adăugat aceeaşi femeie.

"Se vedea că băuse, însoţitoarea de bord era uimită", a afirmat ea, precizând că nu au existat comentarii: " Totul s-a făcut, aş spune, în limitele curtoaziei.
Nu au existat cuvinte, nu s-a spus nimic. Gérard Depardieu s-a aşezat apoi la locul său, iar noi am mers în hangarul aeroportului, pentru că locul trebuia curăţat
", a explicat aceeaşi pasageră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod