Gabriela Vrânceanu-Firea: tortul miresei în formă de vapor

Chiar dacă în emisiunile de la Antena 3, Gabriela Vrânceanu Firea nu face decât să-l critice pe Traian Băsescu, iată că a ales un tort de mireasă în formă de vapor, simbol ce aminteşte de cariera de marinar a preşedintelui.
Chiar dacă în emisiunile de la Antena 3, Gabriela Vrânceanu-Firea nu face decât să-l critice pe Traian Băsescu, iată că a ales un tort de mireasă în formă de vapor, simbol ce aminteşte de cariera de marinar a preşedintelui.

Pentru nunta care va avea loc pe 9 iulie, vedeta TV face pregătiri intense. Pe lângă tortul care este deja comandat, mireasa şi-a achiziţionat rochia de la Barcelona, dintr-un motiv foarte clar. "Pentru că nu am vrut să supăr nici un designer român - cu mulţi dintre ei sunt prietenă -, am hotărât să-mi cumpăr rochia de la Pronovias, un brand din Barcelona, specializat în rochii de mireasă.
Cred că e o creaţie potrivită statutului meu social şi vârstei mele"
, le-a dezvăluit Gabriela Vrânceanu Firea celor de la manly.ro, precizând totodată că a plătit pentru toaleta de la petrecere 2.000 de euro.

Cuplul, care anul trecut au oficializat cununia civilă în mare secret, va avea trei perechi de naşi. "Anul trecut ne-au fost alături, ca naşi, Alina şi Cristi Tarcevschi şi Daiana Voicu şi Ziv Tetelman.
Lor li se adaugă anul acesta prietenul din copilărie al lui Florin, George Becali şi, fireşte, soţia sa, Luminiţa"
, mai spune Gabi Firea pentru manly.ro.

Cei peste 400 de invitaţi vor avea ocazia să-l asculte pe Adi Minune cântând la această nuntă şlagăre de muzică uşoară şi muzică lăutărească. "Adi Minune nu va cânta manele, cum eronat s-a scris în presă, ci şlagăre de muzică uşoară românească şi muzică lăutărească", a precizat vedeta.
17 Iunie 2011
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • carmen2010 pe 5 Iul 2011, 23:07
    Tort de mireasa

    Si pandele e marirar !

    1
    0

  • Maya pe 21 Iun 2011, 11:39
    adi minuneeeeeee

    Indiferent ce va canta Adi Minune la nunta de mai sus, dna Gabriela s-a facut rau de ras prin ceea ce afirma in respectivele raspunsuri la intrebari...pacat ca a ajuns asa dupa munca pe care a desfasurat-o in ultimii ani...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod