Faţa Madonnei, deformată de operaţiile estetice

Madonna ne-a obişnuit de-a lungul anilor cu schimbările radicale de look, dar pe măsură ce s-a apropiat de vârsta de 50 de ani pare că a înlocuit stiliştii cu chirurgii.


Madonna ne-a obişnuit de-a lungul anilor cu schimbările radicale de look, dar pe măsură ce s-a apropiat de vârsta de 50 de ani pare că a înlocuit stiliştii cu chirurgii. Regina muzicii pop, prezentă la Festivalul de Film din Veneţia în postura de regizor, a atras atenţia criticilor, dar nu cu talentele cinematografice.

Diva a zâmbit forţat în faţa aparatelor de fotografiat, afişând o faţă vizibil mai umflată. Nu-i niciun secret că Madonna, în vârstă de 53 de ani, investeşte o avere pentru a-şi conserva tinereţea, dar de această dată criticii spun că a întrecut măsura.
Unii o aseamănă pe divă cu Jocelyn Wildenstein, care e renumită pentru operaţiile estetice care au trasformat-o într-un monstru.

Ce are de spus cântăreaţa? Ea recunoaşte că este adepta tratamentele de înfrumuseţare inovatoare, cum ar fi placenta umană pe post de mască de faţă, dar susţine că: "Sunt cine sunt şi n-as suporta ideea ca cineva să mă adoarmă şi să bage bisturiul în mine." Aşa să fie?

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bubulina pe 14 Sep 2011, 16:48
    ce adormite sunteti unele

    Nicaieri nu scrie ca ar fi madonna in ambele poze. Se precizeaza clar faptul ca multi o aseamana cu Jocelyn Wildenstein, dar ce sa faci daca pentru unele limba romana e limba straina

    1
    5

  • elena pe 13 Sep 2011, 18:37
    e frumoasa la 53!!!!!

    ar vrea multe sa arate ca ea bla 53 de ani!!!!!!!!!!!!

    1
    1

  • Geo pe 13 Sep 2011, 16:54
    Uitati-va

    Am zis eu bine...ati preluat de pe alt site stirea si ati pus-o in stilul vostru caracteristic..adica de neadevar ... http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/mai-are-un-pic-si-ii-plesneste-fata-madonna-pe-urmele-lui-jocelyn-wildenstein-foto.html asta e articolul original... rusinicaaa!

    2
    0

  • Geo pe 13 Sep 2011, 15:42
    Hai ca ati dat cu bata in balta!

    Femeia aceea nu este Madonna.! A aparut pe toate posturile si toata lumea stie ca este Jocelyn Wildenstein! Chiar nu mai aveati despre ce sa postati si v-ati facut subiect? Rusine pt dezinformare!

    5
    1

  • edith31 pe 12 Sep 2011, 20:36
    aberatii!!!!

    Madonna nu are nimic de a face cu femeia aceasta . Ea se numeste Jocelyn Wildenstein , de aceasta data ati mers chiar prea departe....

    6
    0

  • cristinna pe 12 Sep 2011, 14:31
    madonna

    ce porcarie....vrajeala..caricatura aia nu are nik in comun cu madonna..lasati-o balta..:-j

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod