Dezvăluiri şocante: După apelul Alexandrei la 112, adjunctul IPJ Olt le-a dat interlopilor informaţii confidenţiale despre dispariţia fetei

După ce fata a sunat la 112 și a reclamat că a fost răpită, adjunctul IPJ Olt l-a sunat pe șeful celui mai mare clan interlop din Caracal ca să-i ceară informații.

Libertatea scrie că polițiștul i-ar fi cerut interlopului informații, iar agenții au fost trimiși la câteva adrese care aparțineau de fapt unor rivali, dintr-un alt clan. Între timp, al doilea clan primea informații de la șefii poliției din Caracal.

Grupările Rădoi și Oacă și-au împărțit practic orașul Caracal, județul, magistrații și poliția, iar Alexandra a picat la mijloc în războiul dintre taberele care încearcă să se elimine reciproc folosindu-și aliații din structurile statului, scrie ziarul citat.



Astfel, clanurile Rădoi şi clanul Oacă ştiau ce discută poliția pe WhatsApp în timpul căutărilor Alexandrei şi aveau toate detaliile căutării fetei.

Libertatea a publicat două imagini ale discuțiilor pe WhatsApp din ziua dispariției fetei, obținute de jurnaliști de la fiecare grupare în parte. Cei doi lideri au recunoscut pentru ziarul citat că au „spioni și informații” din tabăra adversă.



Pe 25 iulie 2019, la ora 17.00, după șase ore de la apelurile la 112 ale Alexandrei Măceșanu, șeful operativ al IPJ Olt Nicolae Alexe l-a sunat pe Remus Rădoi, zis și ”Codiță”, liderul uneia dintre cele două grupări care domină prin forță brută, contracte cu statul și informații județul Olt.

Polițistul i-a dat șefului grupării numere de telefon și indiciile mașinii suspectului.

Rădoi i-a spus lui Alexe unde să mobilizeze echipele în căutarea fetei: în comuna Redea, fără nici o legătură cu cartierul Bolt și digul despre care vorbea Alexandra la 112. ”OK”, i-a răspuns comisarul șef, într-un alt mesaj.

Cum prima căutare a eșuat, Rădoi i-a mai dat polițistului încă o adresă, tot din Redea, și anume acasă la frații Remus și Valentin Andreescu. Ambele percheziții au dat greș. A urmat încă o percheziție ratată.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod