Dezvăluiri şocante: După apelul Alexandrei la 112, adjunctul IPJ Olt le-a dat interlopilor informaţii confidenţiale despre dispariţia fetei



În raportul Ministerului Afacerilor Interne prezentat în CSAT se arată: „Au fost demarate cele 3 percheziții domiciliare în baza mandatelor obținute, comisar șef Alexe Nicolae participând efectiv la una dintre percheziții, iar adjunctul pe linie de ordine publică la o altă locație, la niciuna din cele 3 nefiind obținute date sau indicii relevante în depistarea minorei.”

„Procurorul, discutând cu echipa de localizare, le-a comunicat că au fost percheziționate 3 locații, fără a avea vreun rezultat și nu-și explică tehnic unde este problema”, se mai arată în documentul citat.

Adresele furnizate de Rădoi și verificate de echipa operativă la ordinul comisarului șef Alexe aparțineau oamenilor din clanul Oacă, rivalul lui Rădoi.

Nicușor Oacă spune: „Nu sunt un înger, sunt cercetat într-un dosar de cămătărie, dar e clar că șeful de poliție Alexe și cu Rădoi n-au crezut că fata e răpită de un tip izolat, cum e Gheorghe Dincă, ci au fost convinși că e opera unei rețele, a mea, deși niciodată noi n-am fost băgați în proxenetism”.


Rivalul său, Remus Rădoi, îl acuză: „Oacă a fost cercetat exact pentru proxenetism”. El a explicat de ce a trimis poliției indicii despre asociații lui Oacă în ziua căutării Alexandrei. Rădoi a povestit că la dosarul 34/D/P/2018, cercetat de DIICOT Olt, există probe în care fete „au fost duse în Germania de Clanul Oacă și obligate să se prostitueze, după ce au fost lăsate fără buletin”.

Potrivit declarațiilor ferme ale lui Rădoi publicate de Libertatea, „clanul Oacă este protejat de Mirea și Humă, șefii Poliției din Caracal, demiși după drama recentă”.


Un alt om pe care asociații lui Oacă îl descriu ca pe un „tip harnic și drept” este procurorul Popescu, cel care a decis să stea la poarta răpitorului până se face dimineață. Întrebat de reporterii Libertatea dacă e normal să dețină, prin firmele lui de pază, „o poliție paralelă”, Rădoi a spus că „oamenii de aici nu au încredere în poliție și atunci vin la noi!”.

„Dacă ai făcut percheziții la trei adrese – și foarte bine că au făcut și la prietenii mei -, de ce te-ai oprit la a patra și ai stat în fața porții până dimineață? Vă dau eu răspunsul: pentru că erau atât de siguri că fata e traficată de noi că au așteptat flagrantul.
Numai că fata era la un nebun!”
, a spus Nicuşor Oacă.

Procurorii DIICOT au reluat, vineri, cercetările la casa din Caracal unde Gheorghe Dincă le-ar fi ucis pe cele două adolescente, acesta fiind adus la fața locului. Anchetatorii au început să spargă gropile betonate din curtea casei.


Foto: Hepta, Libertatea

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod