Desene realizate de Michael Jackson vor decora pereţii unui spital


Un spital pentru copii din Los Angeles va fi decorat cu mai multe desene realizate de regele muzicii pop. Câţiva membri ai familiei lui Michael Jackson au donat spitalului Children's Hospital diverse schiţe şi desene.


Un spital pentru copii din Los Angeles va fi decorat cu mai multe desene realizate de Regele muzicii pop. Câţiva membri ai familiei lui Michael Jackson au donat spitalului Children's Hospital diverse schiţe şi desene ale artistului.

Cei trei copii ai starului - Prince, în vârstă de 14 ani, Paris, în vârstă de 13 ani, şi Blanket, în vârstă de 8 ani - au venit însoţiţi bunica lor Katherine Jackson, şi de una dintre mătuşi, La Toya Jackson, pentru a dona aceste desene la Children's Hospital, informează Mediafax.


Printre ele se numără şi schiţe ale personajului Mickey Mouse, care sunt semnate de Michael Jackson. Aceste schiţe şi desene vor decora pereţii spitalului pentru copii.

Cântăreţul Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unui stop cardiac cauzat de o supradoză de medicamente.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Athina Costea pe 11 Aug 2011, 12:29
  FRUMOS !!

  Ne bucuram mult pentru faptul ca MINUNATELE desene ale INGERULUI MICHAEL au ajuns, speram , intr-un loc cum nu se poate mai potrivit, unul din locurile atat de des vizitate de EL, si in care EL daruia mangaiere sarmanilor copii. Cu aceasta ocazie, speram ca bietul INGER , care a indurat si inca mai indura cu smerenie nesfarsitele mizerii ale acestei lumi total straine de EL, sa zambeasca , sa i se aline macar o rana. Dar prezenta latoyei imi umbreste bucuria acestei stiri. Fanii adevarati stiu de ce a fost in stare aceasta JOSNICA, ce nu merita numita ,,sora”.

  3
  0

 • lucia pe 11 Aug 2011, 10:23
  gest

  Un gest onorabil. In lumea noastra nesatula dupa bani, mambrii familiei puteau oricand sa vanda aceste desene pe bani grei.

  3
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod