Cum arată şi cine e amanta lui Borcea

După ce Cristi şi Mihaela Borcea au depus, ieri, actele de divorţ la Judecătoria Buftea, dinamovistul a recunoscut public relaţia sa de şapte ani de zile cu Alina Vidican (26 de ani), fost manechin apreciat la începutul anilor 2000.

După ce Cristi şi Mihaela Borcea au depus, ieri, actele de divorţ la Judecătoria Buftea, dinamovistul a recunoscut public relaţia sa de aproximativ opt ani de zile cu Alina Vidican (26 de ani), fost manechin apreciat la începutul anilor 2000.

Despre aleasa inimii lui Borcea se ştie că Alina a obţinut titlul de cel mai bun manechin la cea de-a VII-a ediţie a Festivalului Naţional Studenţesc de Modă Jolidon, organizat în 2001, chiar în oraşul natal, Timişoara, defilând cu o colecţie pret-à-porter a Cristinei Lazăr, un cunoscut designer vestimentar.

Potrivit Libertatea.ro, Alina Vidican a absolvit o facultate cu profil economic din Timişoara, ocupă funcţia de administrator al Hotelului Boavista, deţinut de Borcea în Banat şi are împreună cu Borcea, de la 1 octombrie 2008, un apartament de lux în Miami (SUA), care costă 600.000 de dolari.

Borcea se însoară la vară, iar Becali îi va fi naş


După un mariaj de 22 de ani cu Mihaela (40 de ani), omul de afaceri a decis să îşi oficializeze relaţia de aproximativ opt ani de zile cu Alina Vidican la vară. Nunta o vor face pe un vapor luxos şi cu 500-600 de invitaţi, dezvăluie Gigi Becali în emisiunea lui Dan Capatos, "Un show păcătos" şi îi vor avea ca naşi pe Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa. În aceeaşi emisiune, Gigi Becali a dezvăluit că şeful de la Dinamo a acceptat pretenţiile Mihaelei şi îi va acorda o pensie alimentară de 50.000 de euro.

Potrivit patronului Stelei, Gigi Becali, divorţul dintre soţii Borcea va fi unul amiabil şi a dezvăluit că în ziua în care cei doi au depus actele de divorţ au luat masa împreună la un restaurant, cu întreaga familie.

Copiii, la mamă şi la tată


Dacă ne luăm după spusele lui Gigi Becali se pare că cei trei copii ai soţilor Borcea vor fi împărţiţi între ei, astfel că Mihaela rămâne cu cei doi gemei, iar Cristi cu băiatul cel mare. "Din câte am auzit eu, cei doi gemeni vor rămâne cu mama lor, iar băiatul cel mare va pleca cu tatăl", a declarat Gigi Becali în emisiunea lui Dan Capatos, "Un show păcătos".

Zvonurile potrivit cărora Cristi Borcea ar fi depus actele de divorţ din cauza unei relaţii extraconjugale au fost confirmate chiar de dinamovist. "Sunt burlac, pot să vorbesc acum şi de Alina! Sunt un om liber!", a declarat azi Cristi Borcea, citat de sport.ro

Cristi Borcea (40 de ani), preşedintele clubului Dinamo, a decis să depună actele de divorţ, cerând o despărţire pe cale amiabilă de soţia sa, Mihaela (40 de ani), potrivit cancan.ro.

După ce mai multe zvonuri au anunţat în ultima perioadă că mariajul omului de afaceri Cristi Borcea se cam clatină, inevitabilul s-a produs. Surse din anturajul preşedintelui executiv al clubului Dinamo au dezvăluit pentru Cancan, că acesta a decis să pună punct căsniciei şi că deja a contactat un avocat care va depune cererea de divorţ în cursul acestei săptămâni. 
 
"Domnul Borcea a aşteptat să treacă Paştele, că să nu depună cererea de divorţ în perioada sfintelor sărbători. Deja a contactat un cunoscut avocat şi i-a spus să depună actele mâine sau poimâine", au declarat ieri sursele amintite. 
 
Aceasta nu este însă singură problemă a familiei Borcea. Mihaela şi Cristi Borcea au fost diagnosticaţi recent cu intoxicaţie cu mercur într-o concentraţie atât de puternică încât au fost la un pas de moarte. "Mi-a ieşit 17,89 concentraţia de mercur în sânge, în vreme ce limita normală este între şi 5. Trebuie să urmez tratamentul, pentru că, dacă mercurul ajunge la creier, sunt terminat", mărturisea Cristi Borcea într-o emisiune TV.

Sursă foto: Libertatea.ro (poze de la prezetările susţinute de Alina pentru creatoarea de modă, Cristina Lazăr în 2001)

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 1 Mai 2011, 20:08
    mda

    fata de sotia lui ii urata foc fata.eu stiu asa ca atunci cand alegi sa-ti inseli nevasta sau sotul o faci o una sau unu mai frumos decat respectiva sau respectivul.pacat de tineretea ei, peste cativa ani va sta langa el doar ptr bani.

    0
    1

  • iancu pe 28 Apr 2011, 19:20
    penibil

    daca era ceva de capul ei, intelegeam. e penibila, nu frumusete, nu corp.tind sa cred ca nici minte. PENIBILA. sex pot face si alte fete mai frumoase. pina la urma cand se va trezi, Borcea isi va da seama de greseala. dar caine, tot caine ...se vede ca avea suflet cainesc in el.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod