Compozitorul Cornel Fugaru, internat în stare gravă la Spitalul Elias

Compozitorul Cornel Fugaru este internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, el având o suferinţă cronică gravă. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Valentin Calu, a declarat că pacientul este internat în unitatea sanitară.
Compozitorul Cornel Fugaru este internat în Spitalul Clinic de Urgenţă Elias din Bucureşti, el având o suferinţă cronică gravă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, dr. Valentin Calu, a declarat pentru Mediafax, că pacientul este internat în unitatea sanitară.


"Pot confirma faptul că pacientul Cornel Fugaru este internat la noi în spital. Familia ne-a rugat să nu furnizăm alte date despre pacient", a mai spus medicul Valentin Calu.

Cornel Fugaru s-a născut pe 2 decembrie 1940, la Bucureşti, şi este un cunoscut compozitor de muzică uşoară, cântăreţ şi instrumentist.
Totodată, a fost liderul formaţiei rock româneşti Sincron, înfiinţată în 1964 şi destrămată în 1978. Formaţia a acompaniat cântăreţe celebre precum Anda Călugăreanu, Pompilia Stoian, Margareta Pâslaru, Corina Chiriac.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod