Charlie Sheen s-a împăcat cu fosta soţie

Actorul Charlie Sheen şi Brooke Mueller, fosta sa soţie, care au împreună doi copii, Bob şi Max, locuiesc din nou sub acelaşi acoperiş. Cei doi au fost văzuţi vineri urcându-se împreună într-un avion, potrivit unor surse citate de accesshollywood.com.
Actorul Charlie Sheen şi Brooke Mueller, fosta sa soţie, care au împreună doi copii, Bob şi Max, locuiesc din nou sub acelaşi acoperiş.

Cei doi au fost văzuţi vineri urcându-se împreună într-un avion, potrivit mediafax.

Charlie Sheen şi Brooke Mueller, care s-au căsătorit pe 30 mai 2008, s-au despărţit după o ceartă furtunoasă, pe 25 decembrie 2009, iar divorţul lor a fost pronunţat în mai, anul acesta.
Înainte de divorţ, cei doi foşti soţi s-au internat fiecare în clinici de dezintoxicare şi au fost implicaţi într-o acerbă luptă pentru obţinerea custodiei asupra gemenilor cuplului. După aceste tensiuni, Sheen şi Mueller au ajuns în cele din urmă la o înţelegere.


În afară de gemenii Bob şi Max, Sheen mai are două fete cu o altă fostă soţie, actriţa Denise Richards, de care a divorţat în 2006, dar şi o altă fiică, Cassandra Jade Estevez, cu o fostă iubită, Paula Profit.

Charlie Sheen, în vârstă de 45 de ani, este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod