Kit Kat sushi

Cele mai ciudate batoane de ciocolată din lume

După croasanţii cu sushi care au apărut în SUA, avem o altă combinaţie care are la bază acest ingredient. Batoanele de ciocolată cu sushi fac furori în Japonia.
Ce ai zice de un Kit Kat sushi? Ei bine, dacă la început a fost doar o glumă de 1 aprilie se pare că aceste batoane chiar există într-un magazin din Japonia. Potrivit companiei producătoare, aceste batoane de ciocolată imită aspectul preparatului iubit în întreaga lume, nicidecum gustul său. Prin urmare, chiar dacă se numeşte Kit Kat cu sushi nu vei simţi gust de peşte, deoarece aceste batoane doar imită modul în care arată sushi, scrie publicaţia DailyMail.

Aceste batoane ciudate există în 3 sortimente:


Unul dintre sortimente combină ciocolata altă cu orezul expandat în combinaţie cu un baton de ciocolată cu aromă de zmeură.
kit kat sushi


Al doilea sortiment scos pe piaţă combină orezul expandat cu batoanele de ciocolată cu aromă de pepene galben şi mascarpone, fiind învelite cu o foaie de alge marine.



Al treilea sortiment pe care l-au gândit producătorii are la bază tot orezul expandat în combinaţie cu batoane de ciocolată cu aromă de dovleac, legate frumos cu o foiţă de alge marine.
3 Februarie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod