Ce avere au de împărţit Ioana şi Călin Popescu Tăriceanu

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa Ioana care au decis să pună capăt mariajului lor trebuie să-şi împartă averea. Au strâns imobile şi au în conturi aproape un milion de euro.

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa Ioana care au decis să pună capăt mariajului lor trebuie să-şi împartă averea. Au strâns imobile şi au în conturi aproape un milion de euro.

Averea familiei Tăriceanu constă în mai multe imobile în Capitală, unul pe malul Mării Negre, plus o casă de vacanţă la Snagov şi un teren intravilan în aceeaşi comună, scrie Libertatea.ro

Pe lângă aceste imobile este cunocută pasiunea fostului premier pentru autoturisme, el deţinând 7 maşini de colecţie care se pare că îi vor rămâne lui, dar şi o motocicletă.

Cei doi soţi deţin au deschise mai multe conturi la diferite bănci, având aproape un milion de euro, potrivit Libertatea.

De asmenea, foştii soţi Tăriceanu au acţiuni şi la diferite societăţi.

La finalul săptămânii trecute, fostul premier Călin Popescu Tăriceanu şi soţia sa Ioana au decis să divorţeze după o căsnicie de mai bine de opt ani de zile. Motivele divorţului nu se cunosc, deoarece niciunul dintre ei nu le-a dezvăluit. "Călin şi Ioana-Popescu Tăriceanu anunţă oficial decizia de a divorţa de comun acord şi roagă presa din România să respecte nevoia de intimitate în această perioadă”, au precizat cei doi care au luat decizia de a face public anunţul pentru a evita speculaţiile de orice natură.
De asemenea, au adaugat că "nu vor fi făcute comentarii ulterioare divorţului".

Călin şi Ioana Popescu Tăriceanu au împreună un băiat, născut cu câteva luni înaintea căsătoriei civile, care a avut loc în anul 2003, la Budapesta. În 2004, ei s-au căsătorit şi religios. Ioana Tăriceanu are 34 de ani şi este a patra soţie a fostului premier. Două dintre fostele soţii ale lui Tăriceanu i-au păstrat numele după divorţ.

În 2007, înaintea concertului Rolling Stones de la Bucureşti, Tăriceanu, care la acea vreme era premier, a avut o întâlnire cu membrii trupei, în cortul acestora de la Stadionul Naţional.
Surse apropiate organizatorilor relatau atunci pentru Mediafax că membrii trupei Rolling Stones au ţinut să îi transmită lui Tăriceanu admiraţia lor pentru soţia acestuia, despre care au spus că este "foarte frumoasă". 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod