Blestemul familiei Kennedy: Nepoata lui Robert Kennedy a murit la 22 de ani

Saoirse Kennedy Hill, nepoata lui Robert F. Kennedy, a murit la vârsta de 22 de ani. Se pare că decesul a fost provocat de o supradoză de droguri.

Saoirse Roisin Kennedy-Hill a fost găsită fără viață la celebra reşedinţă a familiei Kennedy din Hyannis Port, Cape Cod. Paramedicii chemați în urma unui apel de urgență au intervenit joi, la ora locală 14:30, dar au găsit-o pe tânără în stop cardiorespirator, iar toate încercările de resuscitare la fața locului nu au dat rezultate. Saoirse a fost transportată imediat la spitalul din Cape Cod, unde ulterior a fost pronunțat decesul.

Mai multe surse citate de TMZ au vorbit despre o supradoză de droguri, dar nu a fost emis un comunicat oficial din partea familiei sau a poliţiei.

Saorsie este nepoata lui Robert F.

şi Ethel Kennedy. Tânăra suferea de depresie şi se pare că în trecut ar fi încercat să se sinucidă. În 2016, în timp ce era studentă la Academia Deerfield, ea a scris un articol în ziarul studențesc, dezvăluind că a vrut să-și ia viața după ce a fost agresată sexual de un prieten, relatează Daily Mail.
Saorsie a urmat tratament contra depresiei, apoi și-a reluat studiile. Ea a mai scris că a vrut să se sinucidă pentru că se simțea singură și nimeni din campus nu cunoștea drama prin care trecea.

Părinţii tinerei sunt Courtney Kennedy - al cincilea copil, din 11, al lui Ethel şi Robert F.
Kennedy - şi Paul Michael Hill, un om de afaceri irlandez. Hill și Courtney Kennedy s-au căsătorit în 1993 și au devenit părinții singurului lor copil în 1997. Ei au trăit în Irlanda între 2002 și 2006, iar anul trecut s-au despărțit oficial.

Casa în care a fost găsită Saorsie aparține de mai multe decenii familiei Kennedy. Actualmente, aceasta este proprietatea văduvei lui Robert F. Kennedy, Ethel Kennedy, în vârstă de 91 de ani, relatează Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod