Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt foarte aproape de altar

Presa din străinătate se întrece în ştiri despre cea mai aşteptată nuntă de la Hollywood, cea dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. Se zovoneşte că cei doi actori pregătesc o ceremonie restrânsă în Franţa, mai mult de gura copiilor. După 6 ani de relaţie şi 6 copii, Jolie şi Pitt vor deveni în curând soţ şi soţie.
Presa din străinătate se întrece în ştiri despre cea mai aşteptată nuntă de la Hollywood, cea dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt. Se zvoneşte că cei doi actori pregătesc o ceremonie restrânsă în Franţa, mai mult de gura copiilor. După 6 ani de relaţie şi 6 copii, Jolie şi Pitt vor deveni în curând soţ şi soţie.

Potrivit Daily Mail, citat de Mediafax, ceremonia va fi foarte diferită de nunta de aproape un milion de dolari pe care Brad Pitt a avut-o când s-a căsătorit în 2000 cu Jennifer Aniston.


Brad Pitt, în vârstă de 47 de ani, care militează de mulţi ani pentru egalitate în ceea ce priveşte dreptul la căsătorie, a declarat, în trecut, că nu se va căsători cu partenera lui de viaţă până când nu vor beneficia toţi de aceleaşi drepturi, homosexuali sau heterosexuali.

Revista mai susţine că Brad şi Jolie ar fi cedat dorinţelor copiilor care au început să pună întrebări despre relaţia lor neoficializată.

Aşa cum spuneam şi mai sus, Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.
15 Iulie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod