Andreea Marin, suspectă de lupus?

Specialiştii susţin că Andreea Marin prezintă simptomele unei boli imunitare degenerative: erupţie cutanată, picioare umflate, fotosensibilitate şi îngrăşări subite.
Specialiştii susţin că Andreea Marin prezintă simptomele unei boli imunitare degenerative: erupţie cutanată, picioare umflate, fotosensibilitate şi îngrăşări subite. Potrivit Cancan, surse medicale de la clinica Acibadem din Turcia au un posibil diagnostic al vedetei. Soţia lui Ştefan Bănică ar putea suferi de lupus.

Andreea Marin a declarat că se luptă de ani de zile cu o boală misterioasă, pe care nu a reuşit să o diagnosticheze nici în clinicile din România, nici în cele din SUA sau Austria.
Diagnosticul i-a fost dat de medicii din Acibadem, în Turcia. Surse din personalul medical al clinicii susţin că simptomele pe care Marin le-a prezentat până în momentul internării indică o afecţiune de natură imunitară, cel mai probabil lupus.

Lupusul este o formă de inflamaţie cronică cauzată de o boală automiună. Atunci când corpul produce anticorpi anormali care atacă organismul, lucru care se întâmplă în cazul lupusului, nu numai pielea este cea afectată, ci şi inima, plămânii, rinichii, articulaţiile şi sistemul nervos.
"Lupusul acoperă un spectru foarte larg de manifestări clinice, începând de la simpla afectare a pielii şi mergând până la boala generală, în care sunt afectate multiple organe. Apare mai des în grupa de vârstă 20-40 de ani, fiind o boală cu predominanţă feminină", ne explică medicul dermatolog Andra Cristea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod