Andreea Marin şi Natalia Mateuţ s-au luat la harţă într-un restaurant

Andreea Marin se afla într-un restaurant, unde lua masa cu o prietenă, când a fost surprinsă de o echipă de paparazii, în frunte cu Natalia Mateuţ.
Andreea Marin se afla într-un restaurant, unde lua masa cu o prietenă, când a fost surprinsă de o echipă de paparazii, în frunte cu Natalia Mateuţ.

Andreea Marin a fost abordată de Natalia Mateuţ pentru un interviu, la emisiunea Cancan TV de la Kanal D, însă a refuzat cu vehemenţă să scoată vreun cuvânt.

Vedeta s-a ridicat de la masă şi şi-a rugat prietena să facă acelaşi lucru. Ea a încercat să iasă într-un mod civilizat din restaurant, însă, Natalia Mateuţ a urmărit-o şi a asaltat-o cu mai multe întrebări, potrivit click.ro.


La un moment dat, fiindcă i se pusese în cale, Andreea a împins-o la o parte pe reporteriţă ca să poată să treacă, asta după ce l-a rugat pe responsabilul restaurantului să ia atitudine în situaţia creată: "Suntem clienţii dumneavoastră, da?".
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 5 Sep 2011, 12:24
    andreea marin-natalia mateut

    Domnisoara Natalia Mateut nu este decat un copil de bani gata ca multi altii,care stie ca poate sa faca ce vrea pentru ca oricum cineva i asigura spatele.Nu iese cu nimic in evidenta fata asta pentru ca este categoric un nimic pe langa Andreea Marin care este cu adevarat o doamna.

    13
    1

  • Catalin pe 4 Sep 2011, 22:59
    mateut = no name

    mateut fura carduri prin Amsterdam si a bagat in coma un politist. Cu asta se poate lauda aceasta fetiscana. Andreea Marin a fost prea doamna cu ea. Toata admiratia.

    15
    0

  • bacioiu sorina pe 4 Sep 2011, 14:36
    natalia mateut - ANDRREA MARIN BANICA

    cati stiu cine e aceasta mateut ?! ce face ea ?! dar de ANDRREA MARIN BANICA am auzit numai de bine !!!!!!! RUSINE cancan tv !

    15
    0

  • bula pe 3 Sep 2011, 04:13
    ???

    deci nu s-a luat la harta.. pur si simplu nu a avut chef de povesti cu o capusa.. ati gresit titlul? s-au l-ati pus intentionat, da de intra cineva si citeste "articolul" in ultimul timp va intreceti in articole din ce in ce mai proaste si penibile

    25
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod