Andreea Marin Bănică a fost suspectă de cancer

După ani de investigaţii pentru o afecţiune misterioasă pe care niciun medic român nu o depista şi simptome care nu dispăreau, Andreea Marin Banică a recunoscut că a fost supusă unei biopsii la spitalul Acibadem din Turcia.

După ani de investigaţii pentru o afecţiune misterioasă pe care niciun medic român nu o depista şi simptome care nu dispăreau, Andreea Marin Banică a recunoscut că a fost supusă unei biopsii la spitalul Acibadem din Turcia.

Biopsia este un tip de analiză care este recomandată de medici pentru a stabili dacă o formaţiune tumorală este sau nu cancerigenă. În momentul în care Andreea Marin Bănică a ajuns la spitalul din Turcia, medicii au sfătuit-o să facă o biopsie şi alte investigaţii suplimentare pentru a exclude existenţa cancerului.

Vedeta a refuzat să dea multe detalii despre diagnostic susţinând că este vorba despre intimitatea ei, însă a declarat pentru Cancan că este bine.



"La Acibadem mi s-a indicat un tip de biopsie de care nu auzisem până atunci şi câteva analize în plus. Nu vreau să intru în detalii despre diagnostic, ţine de intimitatea mea. Sunt bine acum, ştiu ce tratament să urmez şi, în plus, mi s-a prescris şi un mod de viaţă sănătos, fără să folosesc pastile ajutătoare, ci doar hrănindu-mă într-un fel anume şi făcând sport.
Sper ca răspunsul meu să oprească aceste speculaţii, nu sunt nici într-o stare gravă, nici nu îi subestimez pe medicii noştri sau pe cei de la Viena pe care i-am consultat, doar că uneori există şi limitări tehnice, se întâmplă. Aşa că la spitalul Acibadem din Istanbul am mers după ce am aflat de rezolvarea problemei de sănătate a Andreei Răducanu şi, într-adevăr, am găsit acolo rapid şi răspunsul la problema mea de sănatate pe care nu o lămuream de multă vreme, fiindcă toate analizele ieşeau aparent bine, dar simptomele nu dispăreau",
a declarat pentru Cancan Andreea Marin. 

Sursa foto: http://andreeamarinbanica.acasa.ro

 

Comentarii (7)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • irina tompi pe 17 Aug 2012, 08:59
    bolnava

    as vrea sa stiu daca se pot face analizele ce se fac an turcia si an bucuresti si pretul unei consultati cat costa

    0
    0

  • Cristi pe 4 Iul 2012, 01:18
    Acibadem

    Pentru toti cei ce vor sa ajunga la acibadem: fratilor atentie-turcii au alta mentalitate cand vine vorba de facut bani. Au medici buni nimic de zis doar ca trebuie sa stiti ca pana si la spital se poate negocia. Sigur cand vine vorba de sanatate nu te uiti la bani dar asta numai daca chiar iti permiti.."fara numar". Altfel daca esti la limita sau vii cu bani imprumutati sau pe care nu prea tii permiti, atunci nu uitaca mai poti scoate un10%. La niste mii de euro se cunoaste. Incercati negocierea inainte de efectuarea analizelor, dupa primul control la medicul care va urmareste si care stabileste ce analize trebuie facute. In principiu consultatia e Pana in 200 euro dar analizele te duc la mai mult.

    0
    0

  • gulia pe 11 Mar 2012, 17:40
    tumoare cancerigena cerebrala

    cer si eu informati cum pot ajunge la clinica acibadem va rig urgent ,,,,multumesc,,,

    4
    0

  • anna pe 11 Oct 2011, 21:09
    a declarat de biopsie!

    imi pare rau sa te dezamagesc, dar Andreea a declarat despre biopsie, dar in nici un caz legat de cancer, chiar spunand ca acolo se fac asemenea teste pentru multe alte boli ( nu numai pentru caancer). depresia postnatala nu are legatura cu simptomele bolii descoperite in Turcia! asta a declarat chiatr Andreea!

    2
    0

  • Florina pe 9 Aug 2011, 02:27
    Andreea

    Nereida, depresia postnatala a avut-o dupa nastere, adica acum 3 ani si ceva. A recunoscut-o abia acum, probabil pt. ca a simtit ca e timpul sa traga si un semnal de alarma. Problemele de sanatate pe care le are in prezent nu au nicio legatura cu depresia. Dar e adevarat, nu e vorba de cancer, tabloiedele mint si isi varsa amarul pe Andreea pt. ca ea nu le face jocul si asta ii zgandare.

    0
    0

  • Nereida pe 29 Iul 2011, 10:56
    Andreea M

    Imi pare rau sa va dezamagesc dar revista Cancan inventeaza ca de obicei. Andreea Marin nu a declarat niciodata nimic de nicio biopsie, nu a avut nimic legat de niciun cancer, a avut o depresie postnatala prleungita si atat, pentru care a gasit solutii intr-adevar la clinica Acibadem din Turcia dar nu are si nu a avut vreo conexiune cu niciun cancer, nu mai mintiti oamenii si nu mai preluati rahaturi din orice hartie igienica de ziar!

    0
    0

  • denisa popa pe 25 Iul 2011, 14:50
    Reprezentant Oficial ACIBADEM in Romania

    Pentru a contacta un reprezentant oficial Acıbadem in Romania puteti scrie la adresa denisa.popa@travel-medical.ro/0722- 850 - 053 Travel Medical este reprezentant ACIBADEM in Romania. Cu respect, Denisa popa

    5
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod