Andra, sexy la botezul fiului

David Alexandru, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a fost botezat ieri. La petrecerea de botez au participat 300 de invitaţi care au petrecut de zor într-un restaurant din Otopeni.

David Alexandru, fiul Andrei şi al lui Cătălin Măruţă a fost botezat ieri (n.r. 19 iunie). La petrecerea de botez au participat 300 de invitaţi care au petrecut de zor într-un restaurant din Otopeni.

Naşii micuţului David sunt prietenii cuplului, Arpad Paszkany, patronul de la CFR Cluj Arpad Paskany şi iubita acestuia, Anamaria Feher. Slujba de creştinare a micuţului a durat mai bine de o oră şi s-a dorit a fi una discretă, fiind invitaţi doar naşii, familia şi câţiva prieteni apropiaţi.

Potrivit Mediafax, copilul a purtat o ţinută casual, cu jeanşi şi o cămaşă albastră, iar părinţii nu l-au scăpat din ochi.

A stat cuminte în braţele naşei preţ de câteva minute, până când a început să plângă şi a fost liniştit de mama sa. După ce a fost creştinat în apă sfinţită, David a fost îmbrăcat într-un costum negru cu papion.

Atât Andra, cât şi Cătălin au fost foarte emoţionaţi cu ocazia botezului primului lor copil. Andra a uimit prin ţinuta sa, parcă special purtată pentru a arăta cât de mult a slăbit după sarcină.
Rochia de culoare ivoriu, aleasă la sugestia stilistei personale, Dana Budeanu a fost foarte scurtă şi lăsa la iveală un decolteu foarte adânc, completată fiind de pantofii cu tocuri de 14 centimetri.

Printre artiştii care au cântat la petrecere se numără Holograf şi Taraful de la Clejani.

 

 

 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • loredana pe 20 Sep 2011, 03:34
    andra

    cate comentarii mai gaseste lumea asta....Andra esti cea mai tare....tine-o tot asa si nu asculta de gura lumii.....felicitari pt baietel.....sa va traiasca

    1
    0

  • Mari pe 16 Iul 2011, 10:23
    Andra

    Nu inteleg ce tot criticati voi pe Andra .arata super are o tinuta super faina , ce sunteti invidiosi ? Daca ganditi un pic dati recapitulare . Andra este frumoasa deastfel un corp minunat putem spune de aici din Suedia toti o iubim , Tinuta care o poarta e decenta arata o doamna serioasa , e singura dintre artistele noastre care da dovada de seriozitate . Da-ti timpul inapoi fratilor ganditi un pic .Andra este super frumoasa , daca ea asi alege o tinuta ,o alege deoarece are o familie un copil ,reeese din toate astea caci este serioasa pentru ea ca persoana nu pentru lumea asta pentru ea ca persoana . Critici sunt pesto locul la orce colt :exemplu ,,vai ce rochie are aia , dar vai cum e machiata dar vai ce picioare are si asa mai departe . In primul rand sa ne uitam la noi ca fiinta sa dam dovada ca avem toate calitatile bune sau mai bine zis unele ,orce om greseste orce om are infatisare buna sau rea dar ,daca noi cei care criticam sau spunem lucruri despre alti inseamna ca ne includem in aceeasi oala ,sau invidia macina creeri ascunsi . Asa caci cei ce vor scrie ceva sa se gandeasca apoi sa scrie . Multumesc . Putem spune caci Andra a fost si va ramane o domana pentru ea ca ,fiinta omeneasca si pentru cei ce o respecta o adoara si o iubeste .

    1
    0

  • adelina pe 9 Iul 2011, 00:05
    :))

    care-i problema voastra? :)) sunteti invidioase:))

    0
    0

  • CAMYL pe 24 Iun 2011, 21:14
    Incercati sa va simtiti bine asa cum credeti voi,nu conteaza parerile nimanui!

    Important este ca ei sau simtit bine asa,oricum ar fi fost tot cineva comenta!Asa ca trebuie sa intelegem ca sa dus traditia de rochii sofisticate si coc modern........deci suntem liberi sa alegem!

    0
    0

  • lm pe 20 Iun 2011, 22:11
    Asa DA !!!

    Andra este mai credincioasa decat toate de aici care va afisati cu "tinute bisericesti",judecati dupa infatisare cand inima voastra este plina de "mizerie launtrica". Nadya_dark,crezi ca esti croita mai frumos in ce priveste frumusetea trupeasca?!!!nu ai nici un defect daca te uiti in oglinda? ->toate care ati comentat pana acum sunteti jalnice,false....va deranjeaza simplitatea lucrurilor pe care le fac anumite pers tocmai pt ca nu sunteti capabile de visare,de deschidere,de atingere ....

    2
    0

  • criss pe 20 Iun 2011, 14:53
    !!!!!

    Eu o stiam pe andra o femeie credincioasa si nu inteleg cum a putut sa intre in halul asta in biserica.De data asta sunt f dezamagita..o stiam o fata mai finutza!! urat andra ..nici rochia de seara nu e mai presus!!

    3
    2

  • nadya_dark pe 20 Iun 2011, 14:36
    Da stiu!

    Va place Andra,va place vocea ei etc.sper sa nu fiu rautacioasa desi sunt sincera ,stiu ca o sa-mi atrag comentarii negative de la unii dar,pt Dumnezeu! ce e cu tinuta asta????? :0 ,ii evidentiaza genunchii ,deloc atragatori,si in plus e total nepotrivita pt un botez

    3
    3

  • dya pe 20 Iun 2011, 14:29
    nu!!!

    LOL! ce e cu rochia aia , nu e potriivta ptbotez ,ii sta aiurea si maruta cu camasa alba ,sacou negru si pantaloni bej Doamne!!!!!!!

    4
    3

  • emma pe 20 Iun 2011, 14:18
    ASA NU !

    nu cred ca este potrivita tinuta pt un botez mai ales pt botezul propriului copil evenimentul are o alta conotatie, nicidecum aici nu e scena vreunui concert

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod