Amy Winehouse lasă drept moştenire o avere de peste 11 milioane de euro

Moştenirea pe care Amy Winehouse o lasă în urma ei este estimată undeva peste 11 milioane de euro, bani care vor fi împărţiţi în mod egal între părinţii şi fratele ei. Blake, fostul soţ al cântăreţei a fost exclus din testament.

Moştenirea pe care Amy Winehouse o lasă în urma ei este estimată undeva peste 11 milioane de euro, bani care vor fi împărţiţi în mod egal între părinţii şi fratele ei. Blake, fostul soţ al cântăreţei a fost exclus din testament.

Cunoscuta cântăreaţă Amy Winehouse a fost incinerată ieri, la Londra. În timpul ceremoniei, tatăl artistei a declarat că îşi doreşte să facă în memoria fiicei sale un centru de recuperare pentru a ajuta persoanele dependente de droguri. De asemenea, tatăl artistei spune că fiica sa a reuşit să învingă dependenţa de droguri în ultima perioadă şi că îţi regăsise fericirea alături de Reg Traviss.

Familia va trebui să aştepte patru săptămâni pentru a afla rezultatele autopsiei şi a testelor toxicologice, potrivit publicaţiei britanice DailyMail.

 

Familia pângea, fanii petreceau


În timp ce familia şi apropiaţii artistei s-au adunat întristaţi la ceremonia de incinerare, fanii s-au întâlnit în faţa casei unde a domiciliat artista pentru a bea şi a dansa, sărbătorind viaţa artistei.

Mama artistei, la aflarea veştii

Fanii care petreceau în faţa casei lui Amy

 

 

Celebra cântăreaţă Amy Winehouse a fost gasită moartă în apartamentul ei din cartierul londonez Camden.

Artista în vârstă de 27 de ani a fost declarată moartă de echipajul serviciului de ambulanţă care fusese solicitat la adresa cântăreţei în jurul orei 16.00 (18.00, ora României).

"Când au ajuns, poliţiştii au găsit corpul unei femei de 27 de ani care a fost declarată moartă", a comunicat poliţia londoneză citată de Mediafax. Echipa medicală a catalogat decesul drept inexplicabil până la obţinerea unor informaţii noi.

Cântăreaţa trebuia să susţină un concert în Bucureşti anul acesta, însa turneul a fost anulat din cauza problemelor pe care Amy le avea cu drogurile şi alcoolul.

Scotland Yard a declarat pentru site-ul TMZ că nu există semne ale unei crime.
Fanii cântăreţei s-au strâns în faţa casei sale, unde depun flori, lumânări şi jucării de pluş.

Potrivit BBC, patronul unui restaurant din zona unde locuia Amy, Ze Silva, spune că a văzut-o pe cântăreaţă marţi, iar aceasta nu mai bea alcool. "Mi-a spus: 'Dragă, nu-mi mai da alcool, m-am lăsat de băutură'. Era normală. Vorbea cu toată lumea, făcea fotografii cu copiii, le dădea autografe", a spus Silva pentru televiziunea britanică.

Amy Winehouse îşi anulase întregul turneu european din această vară, din cauza problemelor cu drogurile. Ar fi trebuit să cânte inclusiv la Bucureşti.

 

Foto: DailyMail.co.uk

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • klaw pe 29 Iul 2011, 11:57
    amy

    autopstia a fost programata duminica trecuta in jurul orei 13( asa am auzit la tv:D)

    1
    0

  • Splash pe 28 Iul 2011, 08:21
    WTF?

    Cum naiba e programata autopsia pentru duminica cand ea a fost incinerata ieri? Ce-i mai autopsiaza, cenusa?

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod