Alexandra Măceșanu a fost ucisă: ADN-ul din oasele găsite în casa groazei sunt ale fetei

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani dispărută în Caracal, a fost ucisă, atestă rezultatele testului ADN efectuat la INML.

Testul ADN arată că rămășițele din butoiul găsit în curtea lui Gheorghe Dincă îi aparțin Alexandrei. Unchiul fetei, Alexandru Cumpănașu, a spus vineri seară, la Antena 3, că familia a fost anunțată.

„Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat. Se confirmă. Vestea a ajuns la familie. ADN-ul Alexandrei e în acea cenușă. De aici încolo va începe răzbunarea pe care nu cred că și-o dorește niciunul din cei care mi-au omorât nepoata”, a spus Cumpănașu, dărâmat de durere, în emisiunea „Exces de putere”.

"Oameni buni ai acestei țări care ne-ați fost alături.

ALEXANDRA ESTE CONFIRMATĂ DECEDATĂ de testele ADN. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu. Am eșuat. Nu am reușit să salvez viața acestui minunat copil. Dacă aș fi aflat cu câteva ore mai devreme măcar de la ora 21:00 joi... Dar vă promit CĂ NU VA SCĂPA PICIOR DE POLITICIAN, PROCUROR, POLIȚIST, JUDECĂTOR, STS-ist. Asta ține de mine. Și voi răscoli tot acest sistem cu orice preț", a scris Cumpănașu pe Facebook.

 

Institutul Național de Medicină Legală (INML) a transmis către DIICOT raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința lui Gheorghe Dincă, informează Mediafax.

„În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora”, arată un comunicat emis de DIICOT.

Anchetatorii au identificat, în urma perchezițiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase și probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic și antropologic, informează reprezentantul DIICOT.

Percheziția va fi reluată sâmbătă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod