A început X Factor România! Video

Începând de azi, toate weekend-urile vor sta sub semnul factorului X. În fiecare sâmbătă şi duminică, Antena 1 va difuza show-ul X Factor. Mihai Morar, Paula Seling şi Adrian Sînă (Akcent) sunt cei care vor căuta şi vor găsi factorul X în România pentru a-l premia cu 200.000 de euro.

Începând din această  sâmbătă, toate weekend-urile vor sta sub semnul factorului X. În fiecare sâmbătă şi duminică, Antena 1 va difuza show-ul X Factor. Mihai Morar, Paula Seling şi Adrian Sînă (Akcent) sunt cei care vor căuta şi vor găsi factorul X în România pentru a-l premia cu 200.000 de euro. Cel mai mare show de divertisment din lume este prezentat de Răzvan şi Dani, prietenii de nedespărţit de la matinalul "Neatza cu Răzvan şi Dani" de pe Antena 1. 

Formatul X factor se diferenţiază de alte show-uri din lume, prin faptul că juriul, format din personalităţi reprezentative din domeniul muzical, nu doar aleg finaliştii, ci îi şi îndrumă.

Pe parcursul emisiunii, juriul se transformă din judecători în adevăraţi mentori.

Lansat în Mare Britanie în 2004 de Simon Cowell, spectacolul a cucerit lumea întreagă, astfel că, în iunie 2011, a ajuns la un număr de 53 de câştigători ai formatului, printre care şi Leona Lewis, vocea care a revigorat scena muzicală britanică. Formatul emisiunii a fost rapid achiziţionat de televiziuni din întreaga lume.


Cluj, Timişoara, Constanţa, Iaşi şi Bucureşti au fost oraşele care i-au reunit pe toţi cei care au dorit să le demonstreze Paulei Seling, lui Mihai Morar şi lui Adrian Sana că au factorul X. Dintre cei 600 de concurenţi, 200 s-au calificat în etapa taberei de pregătire, iar dintre aceştia, doar 24 vor lua parte la semifinale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eduard pe 30 Oct 2011, 07:29
    Xfactor

    La postarea anterioara ultimul meu cuvant este Morar. Restul nu-mi apartine. Inca odata X factor=fix pix

    2
    0

  • Eduard pe 30 Oct 2011, 07:27
    Xfactor

    Slab.Spectacol foarte slab ,pe alocuri jenant din pricina juriului , care s-a intrecut in laude pentru ei insasi cit de destepti sunt ca au ales te miri ce melodii.Consider ca unii dintre concurenti au fost dezavantajati de alegerea proasta a melodiilor.In rest am vazut si ceva bun :Diana,Duo Voice,Refresh. Cam atit. Inca odata :jenant Morar. Citiţi mai mult: X FACTOR: Au început galele live. VEZI ce suprize au pregătit organizatorii | VIDEO - Ghid TV > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/cea-mai-mare-scena-de-sticla-din-romania-951674.html#ixzz1cEsfE5gh EVZ.ro

    1
    1

  • ana maria pe 11 Oct 2011, 16:24
    x factorii

    paula esti uan dintre cantaretele mele preferate dar credema ca sunt uni care chiar au voce si tu le spui nu mai ales la fete am observat au venit foarte multe fete cu talent care daca ar fii fost numai dupa tine nu ar fii mers mai departe noroc de mihai si adii ca ei chiar voteaza corect asa cum ar trebui sa faci si tu .

    0
    1

  • FACTORUL X pe 1 Oct 2011, 20:05
    x factor

    Pai hai sa detaliez ce am eu de spus cu privire la aceasta emisiune.Paula ar trebui sa iti arati adevarata fata si sa iei la cucunostita ca exista si vor exista persoane care sa te depaseasca la muzica si la voce!!! Si in ce priveste pe cei doi chiar nu stiu ce legatura au ei cu mizica .

    2
    0

  • Andre pe 28 Sep 2011, 12:41
    x factor

    Imi pare rau sa spun asta,dar juriul de la romanii au talent au fost bestiali si nu se pot compara cu persoanele din juriul x factor. Parerea mea ca juriul conteaza foarte mult pt a fi un show reusit si cei de la ROMANII AU TALENT au reusit. Totusi bafta ,dar cred ca degeaba.

    4
    0

  • dan pe 26 Sep 2011, 23:24
    despre x factor si despre cei ce comenteaza aiurea

    x factor e bestial juriul nemaipomenit au tot ce le trebuie cat despre cei care comenteaza urat despre x factor si juriu eu i gasesc niste GUNOAIE.cred ca au picat la x factor si sunt ofticosi

    1
    2

  • vasile pe 19 Sep 2011, 12:29
    slab rau

    juriul n-are x factor deloc. m-am plictisit numa uitandu-ma la videoclipurile astea. prost editat montat filmat nici un efect dramatic... exact de doi lei e. nu degeaba un film a avut mai mare audienta.

    3
    1

  • ela pe 19 Sep 2011, 08:43
    porcarie

    A fost un show de doi lei,pacat de banii dati pe reclama!!!Mai usor cu reclama,ca v-ati facut de ras!Maxim doi concurenti care meritau,juriul la pamant din toate pdv,Razvan si Dani isi iau banii degeaba,e penibil si total neinteresant,mai bine il opriti!!!!!!!!!!!!!

    3
    2

  • Dana pe 18 Sep 2011, 23:32
    parerea mea

    Am asteptat show-ul X Factor, dar acum, odata inceput, imi pare rau sa spun, ca e lipsit de spectacol. Ma asteptam la mai mult. Parca lipseste acel "ceva" pe care il vad la show-urile similare din afara. Si un mesaj pentru Paula... Nu te prinde postura de jurat dur, asa cum vrei sa pari. Parerea mea...

    5
    2

  • andreea pe 18 Sep 2011, 15:44
    ...

    ce emisiune enervanta mam saturat de ea cu saptamani inainte de a incepe,face reclama la porcaria asta de emisiune de un an,ce sa spun x factor pot sa se duca dracu cu totii

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod