„Stai jos, nota 2!“: O fostă profesoară a corectat o scrisoare semnată de Trump și a trimis-o înapoi cu greșelile subliniate

După ce a citit scrisoarea primită de la Casa Albă, o profesoară ieşită la pensie n-a mai rezistat şi a început să corecteze suita de greşeli pe care le-a depistat.

Preşedintele american Donald Trump nu prea e atent la ceea ce semnează. O scrisoarea pe care el a iscălit-o şi pe care Casa Albă i-a trimis-o unei profesoare pensionare din Atlanta era plină de greşeli elementare.

Yvonne Mason, care trăieşte în Atlanta, a fost profesoară timp de 17 ani. Ea spune  că a găsit 11 greşeli la cuvinte scrise cu literă mare, inclusiv la termeni precum "preşedinte" sau "stat" şi le-a corectat pe toate, apoi a trimis scrisoarea înapoi la Casa Albă, relatează publicaţia locală Greenville News.

"Niciodată în viața mea nu am primit o scrisoare cu atât de multe greșeli copilărești", a spus femeia, adăugând că aceasta ar fi luat cu greu o notă de trecere la nivel de gimnaziu.



Fosta profesoară care a predat engleza timp de aproape două decenii la o şcoala gimnazială şi la un colegiu din Greenville, a mai spus că nu se aştepta să găsească aceste erori într-o scrisoare de la Casa Albă. "Când primeşti scrisori de la cel mai înalt nivel al administraţiei, te aştepţi  ca acestea să fie automat corecte", a explicat ea.

 
Administraţia Trump a fost criticată frecvent pentru greşelile gramaticale. Casa Albă a avut probleme cu unele comunicate în care apăreau erori, iar preşedintele a fost ironizat pentru postările sale de pe Twitter în care abundă literele greşite şi alte greşeli lingvistice, notează cotidianul britanic The Independent. Printre acestea se numără celebrul termen de un non-sens amuzant "covfefe", numele stâlcit al fostului preşedinte Barack Obama, pe care Trump l-a scris "Barrack", şi termeni eronaţi, precum "rediculous" (în loc de "ridiculous").


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod