Soţul Cristinei Rus, suspectat de fraudă economică, a fost reţinut

Dragoş Bîlteanu, şeful SIF Banat Crişana şi soţul cântăreţei Cristina Rus, bănuit de fraudă economică, şi-a petrecut noaptea după gratii. El a fost reținut, împreună cu alţi patru suspecţi, luni noapte, iar marţi vor ajunge în faţă instanţei cu propunere de arestare preventivă. Toţi sunt puşi sub acuzare pentru manipularea pieţei de capital, relatează Pro TV.

Prejudiciul în acest dosar a fost stabilit la 13 milioane de euro, bani care ar fi ajuns la cei implicaţi. În 2013, Bălteanu apărea în topul celor mai bogaţi români, cu o avere estimată la 90 de milioane de euro. După aproape şase ore petrecute în birourile DIICOT, timp în care a dat explicaţii în faţă procurorilor, Dragoş Bîlteanu a fost reţinut.

Alături de el, alte patru persoane au primit ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore.

Că şef al Societăţii de Investiţii Financiare Banat Crişana, Dragoş Bîlteanu este suspectat că a avut un rol important în comiterea fraudelor financiare, relatează stirileprotv.ro.

În total, 25 de persoane au fost aduse la sediul DIICOT pentru audieri.

Suspecţii vor trebui să dea explicaţii procurorilor privind acuzaţiile care li se aduc: spălare de bani şi fraudarea patrimoniului SIF Muntenia şi SIF Banat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod