Soţia lui Robin Williams: "Inima mi-e frântă". Reacții emoționante după moartea actorului

Rude, personalităţi din industria de divertisment şi din lumea sportului, politicieni şi-au exprimat regretul la aflarea veştii despre decesul actorului Robin Williams, la vârsta de 63 de ani, în urma unei posibile sinucideri.

Soţia actorului, Susan Schneider, a declarat: "Inima mi-e frântă. În numele familiei lui Robin, cerem să ni se respecte viaţa privată în această perioadă de durere profundă. Aşa cum a rămas în memoria tuturor, sperăm că nu decesul său va fi elementul central, ci nenumăratele momente de bucurie şi râsetele oferite milioanelor de oameni".

A venit în vieţile noastre ca un extraterestru şi a sfârşit prin a atinge orice element al spiritului uman. Ne-a făcut să râdem.
Ne-a făcut să plângem
Barack Obama
Actorul Kevin Spacey, care a jucat alături de Williams în filmul "Shrink" (2009), a deschis seria mesajelor-tribut aduse pe Twitter legendei hollywoodiene, vorbind despre prietenul său "care a făcut lumea să râdă şi să gândească". "Îmi voi aminti acest lucru şi îl voi onora. Un mare om, artist, prieten. Îmi va lipsi nemăsurat", a mai scris acesta.

Actriţa Sarah Michelle Geller a postat pur şi simplu o colecţie de fotografii cu ea alături de Williams.

Starul tenisului german Boris Becker a scris: "Odihneşte-te în pace, Robin Williams! Nu pot să cred...
condoleanţe familiei şi prietenilor!"
.

"Nu pot să cred vestea despre Robin Williams. Le-a oferit atât de mult atât de multor oameni. Sunt devastată"
, a scris realizatoarea TV Ellen DeGeneres.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod