Sora Juliei Roberts a murit

Nancy Motes, sora vitregă a actorilor Julia Roberts şi Eric Roberts, a murit duminică, aparent din cauza unei supradoze de droguri. Motes, care se pare că trecea printr-o depresie, şi-a acuzat familia că a abandonat-o şi a jignit-o în repetate rânduri pe sora ei mai mare, într-o serie de mesaje pe Twitter.

"Nu există încă niciun raport oficial de la biroul medicului legist. Familia este şocată şi devastată", se arată în declaraţia făcută de familia lui Nancy Motes.

Femeia fost găsită duminică, pe podeaua băii din locuinţa sa din Los Angeles, a declarat purtătorul de cuvânt al medicului legist, Ed Winter, şi a fost declarată decedată, la ora 14:12, relatează CNN, citat de Mediafax. Potrivit lui Winter, Nancy Motes avea unele probleme medicale. "Nişte medicamente eliberabile pe bază de reţetă au fost găsite lângă corpul ei", a declarat el.

Motes era nemulţumită de felul în care arăta şi spunea că sora ei mai mare a tachinat-o întotdeauna pentru că era supraponderală.

"E greu să faci parte dintr-o familie de oameni excepţional de frumoşi. Toată viaţa m-am simţit judecată", spunea ea într-un interviu acordat în luna august a anului trecut, relatează Daily Mail. Femeia a încercat să le calce pe urme fraţilor ei mai mari şi să îşi câştige existenţa ca actriţă, fără succes însă. "Julia nu a vrut să o apuc pe acel drum. M-a criticat tot timpul, ceea ce a fost foarte descurajant pentru mine", spunea ea. În urmă cu trei ani, sora Juliei şi a lui Eric Roberts s-a mutat în Los Angeles.
Ea susţinea că actriţa din "Pretty Woman" a început să o tachineze din nou la câteva zile după ce a ajuns acolo.

Motes a trecut printr-o operaţie de bypass gastric în 2012, când avea în jur de 120 de kilograme, în urma căreia slăbise peste 40 de kilograme şi urma să se căsătorească cu logodnicul ei în luna mai a acestui an. În ciuda acestui lucru, femeia părea deprimată şi dezamăgită de familia ei, pe care a acuzat-o că nu o susţine, într-o serie de mesaje pe Twitter.



"Vreţi să fiţi fanii unei persoane atât de crude? Nici măcar nu e o actriţă atât de bună", "Păcat că primesc mai mult sprijin de la străini decât de la familia mea", sau "Abia aştept să fac parte oficial dintr-o altă familie", sunt doar câteva dintre mesajele publicate de Motes.



Nancy Motes, care a murit la vârsta de 37 de ani, era sora mai mică a actorilor Julia Roberts, Eric Roberts şi Lisa Roberts Gillan. Betty Lou Roberts, mama celor trei actori, a divorţat de tatăl acestora, Walter Grady Roberts, în 1972. Ea s-a căsătorit în acelaşi an cu Michael Motes, cei doi fiind părinţii lui Nancy, notează Mediafax.


Foto: Hepta / Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod