Henkel

#VeștiBune: Henkel România, donații în valoare de 650.000 lei în lupta împotriva Covid-19

Compania Henkel anunță finalizarea donației de 650.000 lei în lupta împotriva Covid-19. Astfel, compania a donat 290.000 lei către Crucea Roșie Română, fondurile urmând a fi folosite pentru achiziționarea de echipamente medicale și de protecție pentru spitale, cadre medicale și voluntarii implicați în acțiunile de combatere Covid-19 și sprijinirea populației.
Pe lângă donația în bani către Crucea Roșie, Henkel România a mai oferit și 38.000 bucăți de produse de igienă personală, detergent și produse de curățenie (din mărcile Bref, Persil, Pur și Fa), următoarelor asociații și ONG-uri: Zâmbete Colorate, Home and Hopes for Children, #Ajutor Spitale, Asociația Magic și Crucea Roșie Română. Valoarea totală a donației în produse s-a ridicat la cca 360.000 lei.

„Henkel România este mândră să susțină eforturile autorităților și ONG-urilor care luptă, zi și noapte, pentru limitarea efectelor pandemiei COVID-19.
De-a lungul ultimilor 20 de ani, am venit constant în sprijinul organizațiilor neguvernamentale și autorităților, atât la nivel central cât și local, în apropierea unităților noastre de producție. Și de această dată, într-o situație extremă, am decis să susținem, financiar și prin produse, extraordinarele eforturi ale asociației Crucea Roșie, precum și ale altor patru asociații care acționează pe plan național”
, a declarat Andrei Dumitrescu, Președinte Henkel România.

Și la nivel global, compania Henkel a lansat recent o inițiativă complexă, un program de solidaritate menit să susțină angajații, clienții și partenerii companiei, precum și comunitățile afectate de pandemia COVID-19.
Programul include o donație de 2 milioane euro către WHO / COVID-19 Fund, UN Foundation și alte organizații, o donație de 5 milioane produse de igienă personală și curățenie, producerea de dezinfectanți în fabricile Henkel, condiții de plată flexibile pentru hairdresser-i, și măsuri de protecție și siguranță pentru angajații companiei, atât în locațiile Henkel cât și la distanță, în home-office. Detalii - aici.

Companie înființată în anul 1994, ca reprezentantă a Henkel Central Eastern Europe Austria, Henkel România are în prezent peste 500 angajați, și un portofoliu compus din peste 30 mărci, mii de produse de la detergenți și Produse pentru îngrijirea Locuinței, la Produse Cosmetice și de Îngrijire Personală, până la Adezivi comerciali, profesionali și industriali și tehnologii.
Henkel deține trei unități de producție în România (Pantelimon/ lângă București, Câmpia Turzii și Roznov). Mai multe detalii @www.henkel.ro. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod