Superbet donează 1.000.000 de lei pentru lupta împotriva COVID-19

Mai primim și vești bune! Superbet, liderul național în domeniul Betting&Gaming, pariază pe bine și contribuie cu 1.000.000 de lei pentru a susține efortul personalului medical suprasolicitat în această perioadă.
Această donație face parte din programul de responsabilitate socială corporativă derulat de Superbet, un brand care e mereu activ și implicat în comunitate prin acțiuni de care beneficiază români din diferite grupe de vârstă și medii sociale. 

Suma de 1.000.000 de lei va fi folosită pentru achiziționarea de echipamente de protecție, atât de necesare în aceste zile profesioniștilor din sistemul sanitar național.


Mesajul grupului Superbet este prezentat în noul spot ai cărui protagoniști sunt: Mihai Leu, primul român campion mondial la box profesionist și multiplu campion al României la raliuri; Cătălin Moroșanu, primul român care a luptat în gale K1 în Asia, Giordan Watson (CSM Oradea), primul american naturalizat pentru a juca în naționala de baschet a României și ciclistul Alexandru Stancu (Dinamo BikeXpert).
 

Așa cum Superbet se poziționează drept căpitanul din teren, tot așa trebuie să fim și noi, la nivel individual.” a declarat Ilie Dumitrescu 


Această selecție de gală a fost făcută de noul ambasador de brand al Superbet, Ilie Dumitrescu, fotbalist legendar al României, component al Generației de Aur, antrenor, businessman și analist sportiv.
„Am fost un jucător care a făcut diferența în momente cheie și am venit alături de Superbet, un jucător care face diferența prin decizii de business curajoase și prin gesturi care denotă atitudine de lider. Unul care conduce prin exemplul său. Așa cum Superbet se poziționează drept căpitanul din teren, tot așa trebuie să fim și noi, la nivel individual.” a declarat Ilie Dumitrescu. 

Echipa de management Superbet le recomandă tuturor românilor ca în această perioadă să respecte distanțarea socială, să fie extrem de exigenți cu igiena și să valorifice timpul pe care îl petrec în confortul propriei locuințe prin activități care să îi mențină într-o formă fizică optimă și bineînțeles, să se distreze responsabil. 

Spotul poate fi vizionat online, pe Youtube, AICI.



evaro
25 Martie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod