O pisică i-a cerut unei femei să-i cumpere mâncare: Animalul a fost adoptat

Înregistrarea video în care o pisică o duce pe o femeie la raftul cu mâncare pentru animale și îi arată ce să-i cumpere a făcut înconjurul lumii.

Pisicile sunt animale inteligente. Mai ales cele de pe stradă, care trebuie să-și folosească toate abilitățile pentru a face rost de hrană și a rămâne în siguranță.

Despre asta este această poveste care a făcut înconjurul lumii: un motan alb fără coadă din Mexic a avut, se pare, o viață grea pe stradă. Și totuși, aflată în căutare de mâncare, și-a găsit un adăpost.

Tania Lizbeth Santos Coy Tova, o profesoară de școală primară în vârstă de 33 de ani, l-a zărit în fața unui supermarket din Piedras Negras, Mexic, și a început să-l filmeze.

În înregistrarea pe care ea a postat-o pe Instagram se vede cum pisica o urmează în magazin, apoi i-o ia puțin înainte și se duce direct la raftul cu mâncare pentru pisici. Apoi întinde lăbuța spre mâncare, rugând-o să-i cumpere ceva bun.

Trebuie să ai inimă de piatră să nu cedezi într-un asemenea moment. Evident, Tania n-a avut nicio șansă - după ce a izbucnit în râs, femeia i-a cumpărat mâncare, dar a decis să facă mai mult: a adoptat motanul.

L-a numit Conejo ("Iepurele"), fiindcă n-are coadă. Acum e fericit, primește îngrijire medicală și are o jucărie preferată, Rene.

"Dați-mi voie să vă spun că înainte ca Rabbit să devină foarte chipeș în poze, a trebui să-i oblojesc rănile pe care le avea. Nu știu dacă a fost chinuit de omaeni sau s-a luptat cu alte animale de pe stradă. (...) Noi n-am mai avut animale, dar cred că ne-a dat o lecție importantă, anume că trebuie să arătăm respect, dragoste și empatie celorlalte suflete"
, a explicat Tania pentru Bored Panda.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod