Cazul unei fete de 16 ani: S-a dus la Urgențe cu o unghie ruptă și s-a plâns că trebuie să stea la coadă

Aaliyah a reușit să enerveze pe toată lumea după ce s-a plâns că trebuie să stea la rând la Urgențe


Fata nu-i la prima ispravă de acest gen. Ea se bate des cu sora ei și a povestit că și-a rupt unghia în timpul unei altercații la școală, relatează Daily Mail. "Fetele mele au certurile lor... dar de cele mai multe ori se susțin, asta trebuie să facă niște surori", a spus mama sa. "Lui Aaliyah îi place partea fizică a lucrurilor", a încercat ea să explice problema.

După ce au fost nevoite să stea la triaj și să aștepte să le vină rândul în funcție de urgența cazului, spre marea nemulțumire a fetei care pufnea într-una nervoasă, echipa medicală le-a explicat că unghia naturală trebuie scoasă, întrucât era compromisă și trebuia lăsat loc pentru a crește alta la loc.

I-au explicat cu atenție și că îi vor anestezia degetul, dar că extragerea acesteia va fi, totuși, puțin dureroasă.

"Ce naiba. S-a bătut la școală și și-a rupt unghia, mare lucru", a scris altul. "Mă uit la <<24 hours in A&E>> și e una la spital fiindcă și-a rupt unghia cu acril și i-a rupt un pic și din unghia normală. Faceți mișto de mine?", a scris un telespectator pe Twitter.

"O, ce Dumnezeu! E o unghie și vă pierdeți timpul mergând la Urgențe.
Lumea trebuie să reevalueze ce naiba e aia o urgență"
, s-a enervat altă persoană care a urmărit emisiunea.


Foto: Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod