Show-ul grotesc de la înmormântarea Mărioarei Zăvoranu, în atenţia CNA

Consiliul Naţional al Audiovizualului va analiza, în perioada următoare, modul în care principalele televiziuni au prezentat în emisiunile lor înmormântarea mamei Oanei Zăvoranu, decizia fiind luată, marţi, ca urmare a sesizării membrului CNA Dorina Rusu.

Dorina Rusu, care a prezidat şedinţa CNA de marţi, a făcut referire la reflectarea în spaţiul audiovizual a înmormântării Marioarei Zăvoranu, mama Oanei Zăvoranu.

Pentru că totuşi lucrurile astea infectează spaţiul public şi mi se pare prea mult. Nu cred că putem să trecem aşa peste asta noi ca organism care răspunde de sănătatea audiovizualuluiDorina Rusu, membru CNA
Marioara Zăvoranu a murit vineri dimineaţă, la un spital din Bucureşti, iar informaţii despre înmormântarea acesteia, care a avut loc duminică, au fost difuzate la mai multe televiziuni.

În urma difuzării acestui subiect, CNA a primit şapte sesizări de la telespectatori nemulţumiţi de modul în care a fost prezentat la televiziuni acest caz, relatează Mediafax.

"Mi se pare că a fost ceva care trebuie luat în discuţie, într-un fel sau altul, dar înţeleg că au fost şi sesizări destul de multe în weekendul ăsta", a spus Dorina Rusu.
Ea a cerut departamentului de specialitate al CNA să realizeze o monitorizare de linie a modului în care televiziunile au prezentat acest subiect.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod