Sfârşitul stupid al unei rusoaice frumoase: A murit în timp ce dansa topless pe geamul unei maşini

O femeie din Rusia şi-a găsit sfârşitul în Republica Dominicană după ce a ieşit pe jumătate dezbrăcată pe geamul unei maşini aflate în mers pentru a dansa topless.

Incidentul tragic a fost filmat cu telefonul mobil de o prietenă care conducea maşina. Îmbrăcată doar în bikini, Natalia Borodin, în vârstă de 35 de ani, din Moscova, a început să danseze lasciv iar Ivanna Boiraciuk (32 de ani) o înregistra.

În timp ce râdea spre cameră, Natalia, pe jumătate ieşită în afara maşinii care rula cu viteză pe o şosea din Punta Cana, Republica Dominicană, s-a lăsat pe spate, iar la scurt timp s-a lovit cu capul de un stâlp de pe marginea şoselei. Înregistrarea făcută de prietena sa a surprins impactul fatal.

Potrivit ziarului rus Moskovski Komsomolets, Borodina a fost dusă imediat la spital, dar a murit din cauza leziunilor grave pe care le-a suferit. Natalia era mama unui băiat în vârstă de opt ani, aflat cu ea în sejurul dominican.

Originară din Zlatoust, un oraş industrial din Munţii Ural, Natalia Borodin s-a mutat în capitala regiunii, Celiabinsk, înainte de a se stabili definitiv la Moscova. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, ea a lucrat ca agent imobiliar la Canner, în Franţa, unde a vândut mai multe proprietăţi unor moguli din Rusia.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod