Scandal. Tatăl băieţelului ucis de câini, acuzat că a atacat un iubitor de animale

Valentin Anghel a fost reţinut de poliţişti după o altercaţie cu un grup de bucureşteni care protestau împotriva primarului Sorin Oprescu şi afişau mesaje împotriva eutanasierii.

La doi ani de la moartea tragică a lui Ionuţ, care a şocat şi a împărţit opinia publică în două tabere, între cei care cer eutanasierea câinilor fără stăpân şi cei apărătorii animalelor, părinţii copilului nu-şi găsesc liniştea. Tatăl acestuia, Valentin Ion Anghel, a fost implicat luni, într-un incident neaşteptat, petrecut în centrul Capitalei.

Valentin Anghel a fost fotografiat de câţiva martori oculari în timp ce era reţinut de poliţişti, după o altercaţie cu un grup de bucureşteni care protestau împotriva primarului Sorin Oprescu.

Printre mesajele afişate de protestatari se numărau şi câteva împotriva eutanasierii animalelor, iar prezenţa tatălui lui Ionuţ a încins imediat spiritele, relatează wowbiz.ro.

"Am asistat la o scenă desprinsă dintr-un film horror. Un bărbat a lovit cu violenţă un câine chow-chow cu stăpân, motiv pentru care a fost chemată Poliţia. Chiar când a venit Poliţia, acest bărbat a atacat un alt bărbat venit la protest. Ulterior am aflat că bărbatul era Valentin Anghel"
, a povestit un martor ocular pentru site-ul citat.

Tatăl lui Ionuţ a declarat pentru wowbiz.ro că a fost ameninţat şi agresat.

"Am primit sute de ameninţări şi atacuri după ce s-a votat <<Legea lui Ionuţ>>, aşa că am mers la faţa locului să-i filmez cu telefonul mobil pe aceşti oameni. La un moment dat, un bărbat a încercat să-mi smulgă telefonul, iar eu am încercat să-l recuperez. Apoi a apărut Poliţia şi m-a îndepărtat de la faţă locului. Am primit un avertisment şi am fost sfătuit să nu mă mai întorc acolo. În mijlocul confruntării, un câine a început să latre la mine şi m-am întors către el.
Nu l-am lovit, am vrut doar să-l îndepărtez. Telefonul l-am recuperat"
, a explicat bărbatul.

Valentin Anghel a mai spus că îşi poate dovedi afirmaţiile cu ajutorul unor înregistrări video. El a prezentat unul dintre filmuleţe, respectiv exact cel în care e împiedicat să filmeze, după care i se smulge telefonul. De asemenea, surse din Poliţie au confirmat pentru wowbiz.ro că luni, în timpul flashmob-ului, nu au existat incidente grave, ci doar câteva altercaţii minore, pentru care au fost aplicate avertismente.

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • K pe 10 Sep 2015, 22:09
    Nu animalele sunt de vina, ci oamenii

    In primul rand, vinovati pentru existenta maidanezilor sunt OAMENII. Dupa ce nu au mai avut nevoie de ei ( sa le pazeasca gospodariile, vacile, oile) i-au abandonat in diverse locuri unde acestia s-au inmultit necontrolat. Se stie ca, acestia sunt genetic setati sa pazeasca zona pe care o considera teritoriul lor. Regretabil este incidentul cu acel baietel insa vina este a celor care nu l-au supravegheat. La fel de bine putea sa fie lovit de o masina, sa cada intr-un canal, sa fie violat de un pedofil sau furat de tigani. Exista o multime de pericole la care copiii sunt expusi cand nu sunt supravegheati. Am avut o pisica la care am tinut enorm. A sarit in curtea vecinilor si cainii l-au muscat. Mi-a murit in brate si am plans ca dupa un copil. Si credeti ca am cerut euthanasirea acelor caini? Nu! Ei si-au facut datoria de a pazi acea curte. Vina a fost a MEA, ca nu l-am suraveghet si l-am lasat sa sara gardul.

    0
    0

  • dana pe 9 Sep 2015, 13:32
    eutanasiere

    De eutanasiat, ar trebui sa eutanasiem toate javrele cu 2 picioare care fura, violeaza, sunt agresive cu cei jur. De ce nu a sarit nimeni sa ceara eutanasierea golanilor care au omorat in bataie, fara niciun motiv, un tanar de 29 ani, intr-un complex studentesc? si inca ceva: bolnavii mintal nu iubesc nici animalele, nici oamenii.

    5
    4

  • Traian Basescu pe 9 Sep 2015, 13:01
    Asta DA, rasism!

    De ce-i bine sa fim "capitalisti" dar nu "rasisti"? Romanii NU au votat in nici un REFERENDUM privind "aderarea la ue". Toate documentele in care Romania apare ca "membru ue" sunt nule de drept. Lasati cainii in plata Domnului! Protejati-va copiii! Desteapta-te, Romane! Nihil sine Deo!

    2
    3

  • dan pe 9 Sep 2015, 11:15
    scandal

    Vinovata este bunica ,Ce adult si-ar fi neglijat nepoteiii ,dintre care unul doar de trei ani,timp de o ora asfel incat sa ajunga la circa un kmdistanta de persoana care trebuia sa-i supravegheze ??????????Ce parinte este atat de iresponsabil sa spuna ca micutii exploarau mediul ????? Oare nu trebuiau sa fie insotiti de un adult !!!!!Nu este atat de marcat acest individ pe cat credeti voi ,vedeti ce despagubiri cere pentru el ,separat pentru nevasta ,separat pentru fiul ramas in viata .......

    7
    6

  • dan pe 9 Sep 2015, 11:14
    scandal

    Acest parinte ar trebui sa ia atitudine impotriva bunicii ,ea este vinovata pentru soarta lui Ionut .Ce bunic isi lasa nesupravegheati nepoteiii ,dintre care unul doar de trei ani,timp de o ora asfel incat sa ajunga la circa un kmdistanta de persoana care trebuia sa-i supravegheze ??????????Ce parinte este atat de iresponsabil sa spuna ca micutii exploarau mediul ????? Oare nu trebuiau sa fie insotiti de un adult !!!!!Nu este atat de marcat acest individ pe cat credeti voi ,vedeti ce despagubiri cere pentru el ,separat pentru nevasta ,separat pentru fiul ramas in viata .......

    5
    7

  • Taraxacus pe 9 Sep 2015, 09:20
    Prea blând

    După ce iubitorii de animale vor fi trecut prin acest fel de tragedii în care copilulu sau soțul sau soția le-a fost omorât și hărtănit de aceste animale sălbatic-urbane atunci săa aibă curaj să deschidă gura.

    7
    6

  • Ras pe 9 Sep 2015, 07:50
    e f bine

    Si eu as face la fel! Nu ai cum sa nu ramai marcat pentru toata viata cand ai un copil ucis de caini. Si aceasta adunatura de bolnavi mintali sau oameni fara ocupatie pupa in kur toate javrele!

    8
    7

  • Poporul Roman pe 9 Sep 2015, 05:38
    EUTANASIATI MAIDANEZII

    Eutanasiati maidanezii si castrati zoofilii fanatici si schizofrenici din romania

    9
    8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod