Scandal Regal. Iubita secretă a Prinţului Nicolae a născut o fetiţă. Gânduri de mamă!


Prinţul Nicolae a pierdut tot în urma unei aventuri de o primăvară
Dar, până la urmă, au învins argumementele Nicoletei pentru a păstra copilul: ”La prima ecografie (7 săptămâni, adică aprox. 5 de la concepție), medicul mi-a pus să îi ascult bătăile inimii. Deci o fi fost el un embrion, dar unul care avea inimă. M-am gândit că a distruge o viață înseamă să o curmi, deci dacă păstrez bebelușul nu distrug nici viața tatălui, nici pe ea mea, nici pe a copilului. Dacă fac avort, cu siguranță distrug viața celui mai nevinovat dintre noi.
Faptul că un copil se naște într-o familie (cu părinții căsătoriți) nu îi garantează faptul că el va crește echilibrat emoțional. Sunt milioane de părinți, deopotrivă mame și tați, care își handicapează emoțional copiii, neavând grijă de ei, neiubindu-i, neînțelegându-i, bătându-i, etc. Dacă tatăl natural decide să nu fie alături de copilul lui, este alegerea, asumarea și responsabilitatea LUI, nu a mea. Dacă m-am luptat îndârjit și neobosit pentru cauze care nu sunt ale mele (Roșia Montană, câini vagabonzi, drepturi cetățenești, piste de biciclete, etc), cu siguranță am putere să lupt pentru cea mai importantă și personală cauză a mea: fericirea copilului meu.
Dacă până acum lucrurile nu au mers conform planului (întâlnit omul potrivit, prietenie, iubire, locuit împreună, căsătorie, copii), de ce am impresia că în viitor ele se vor așeza așa cum vrea mintea mea să le așeze? Și chiar dacă s-ar întâmpla conform planului, cine îmi garantează că nu am divorța în 3 ani de la nașterea copilului (știați că rata divorțului în Europa este de 60%)? Banii sunt necesari, dar niciodata nu au fost o condiție suficientă pentru fericire. Dacă există șansa să îmi privez copilul de bunuri materiale, sunt sigură că nu îl voi priva niciodată de înțelegere, dragoste, grijă, empatie, ascultare, educație, stimulare mentală, apropiere sufletească.
Și sunt convinsă ca acestea sunt ingredientele absolut necesare pentru a crește copii echilibrați. Banii vin și pleacă. Dragostea rămâne. După cum spuneam mai sus, orice e posibil, chiar să-mi găsesc sufletul pereche, deși am un copil cu alt bărbat. În orice circumstanță, am convingerea că un copil te transformă într-un om mai bun”, a scris Nicoleta Cârjan pe Spirala Colorată.
Din toată această înşiruire de argumente pro şi contra s-a născut Iris Anna care beneficiază de iubirea şi dăruirea unei mame tinere, dar puternice care a provocat un mare scandal regal, deocamdată.
 

Comentarii (33)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Titus pe 19 Feb 2016, 17:16
    URARE

    Urez multi ani si multa sanatate copilului si mamei.

    0
    0

  • clujean pe 19 Feb 2016, 10:01
    despre iresponsabilitate

    Cele întâmplate, trebuie să le fie de învăţătură celor angajaţi în relaţii "cu un om pe care nu am apucat să îl iubesc", şi fără viitor. Aşa cum am spus, "cum va creşte un copil fără tată, alături, şi cu ce urmări ? Pentru că sunt foarte negative". P.S. Evident, nu trebuie să ne bucurăm de cele întâmplate, aşa cum s-au întâmplat.

    2
    0

  • clujean pe 19 Feb 2016, 09:46
    despre iresponsabilitate

    @ Concubina printului Nicolae - "Sila mi-a fost in viata mea de sexul asa-zis protejat. Sa freci un cauciuc ca tembelul. Mai bine freci mangalul sau menta". Furtunul de cauciuc e singurul mod in care se puteau proteja cei doi ? Când vrei să faci aşa ceva, trebuie să te gândeşti dacă poţi duce relaţia până la capăt, sau nu. Şi să procedezi in consecinţă. Aşa că nu prea văd ce ar mai fi de comentat. Nicolae i-a explicat, post factum, că nu e de acord cu sarcina, şi dece. E rezonabil să presupunem că i-a explicat şi ante. Tot rezonabil e de presupus că respectiva a fost, la început, de acord. Odată consumata afacerea cu organizare de şantier prosastă, dumneaei n-a vrut să întrerupă sarcina. Mai mult, a făcut cunoscut coautorul, ştiind ce va urma. I-a făcut rău şi copilului făcut "cu un om pe care nu am apucat să îl iubesc". Japiţa a călcat în străchini, repetat. Totul, putea rămâne la o aventură de copii de cartier, ascunşi în vreun pod de casă, dar s-a transformat în dezmoştenirea prinţului. Al cărui regat, e o altă poveste.

    2
    0

  • clujean pe 19 Feb 2016, 00:31
    despre iresponsabilitate

    @ Adevarul este cel mai bun - "El stia foarte bine ca va avea doar o aventura cu ea". Dar ea, nu stia acelasi lucru ? Doar a spus "Aș avea un copil cu un om pe care nu am apucat să îl iubesc". Atunci ? Japiţă !

    5
    0

  • bulugea pe 18 Feb 2016, 22:39
    Scandal Regal. Iubita secretă a Prinţului Nicolae a născut o fetiţă. Gânduri de mamă!

    Oameni buni care rege care print , ca noi avem presedinte. trezirea!!!!!

    2
    0

  • Ion Ion pe 18 Feb 2016, 18:53
    cata rautate !!

    Cata rautate ! Mai oameni, da cate rautate ! Pentru ce ? De ce nu vreti sa vedeti partea buna ? Indiferent cine sunt personajele.

    5
    2

  • Manon pe 18 Feb 2016, 17:57
    activista

    Activista a zis ca l-a prins pe Dumnezeu de un picior, ii tranteste un plod si va fi printesa din povesti. Egoismul ei l-a costat scump pe printisor. Dar pe ea o va costa si mai scump. E greu sa cresti singur un copil care sa nu fie dorit de tata. Nu ai stiut don'soara activista? Vei afla pe pielea ta. Nu stiu ce planuri tot faci dar esti putin rupta de realitate in tot ce ai facut. Pacat de copilul ala, e de fapt rodul ambitiei tale de parvenire. Atat si nimic mai mult.

    8
    4

  • Carja 22 cm. pe 18 Feb 2016, 15:18
    de unde aveti 38 de miloane de lire sterline?

    ..nu trebuie sa-mi raspundeti dar intrebarea este pentru fraierii care va asteapta sa mai ciorditi cea mai ramas in urma alesilor care sunt alaturi de noi taman la 4 ani...Vorba aia:" tigani ati fost, tigani ati ramas...Si apropo! scoate ciocolata printisorule de pe piata ca eu nu ti-o cumpar!

    6
    3

  • JVD pe 18 Feb 2016, 14:19
    copila nelegitima a pritului Nicolae

    Specialitatea casei daca ne uitam la excelenta Pritul de Tinichea. Printul Nicolae daca nu recunoaste copila este o persoana fara moralitate! Maiestatea sa Regele Mihai a ramas la mentalitati de ev mediu,din pacate nu si la Duda!

    8
    3

  • lupu pe 18 Feb 2016, 13:48
    o dezamagire pentru romani si o rusine pentru aceasta femeie iresponsabila!

    Casa Regala a Romaniei inseamna foarte mult pentru multi romani, iar Printul Nicolae reprezenta o speranta...Este o mare ipocrizie aici: nu aduceti in discutie copilasul, care nu are nici-o vina, ci pe aceasta femeie iresponsabila care ar trebui sa se uite adanc in sufletul sau si sa recunoasca cine este! Pacat!

    8
    8

  • Pis Dila pe 18 Feb 2016, 13:29
    secretele iubirii

    Cum naiba e iubita secreta daca o cunoaste toata lumea?

    10
    2

  • Andreea pe 18 Feb 2016, 13:02
    FELICITARI!

    Draga Doamna Carjan, Va felicit pentru venirea pe lume a micii printese! Va felicit pentru ca ati facut un mare bine, acela de a da nastere unui OM, adica pentru ca nu ati facut avort, mai ales in circumstantele acestea dificile, cand ati fost supusa unei presiuni maxime ca sa comiteti aceasta crima, numita avort! Meritati deci de doua si chiar de mai multe ori felicitari, pentru ca: 1. Ati nascut, nu ati omorat; 2. Ati nascut o noua mostenitoare a Casei Regale; 3. Ati nascut un copil sanatos; 4. Ati dorit sa nasteti natural si ati facut tot ce ati putut pentru asta; 5. Sunteti bine dupa nastere; 6. Scrieti asa de frumos pe blog, incat se vede ca meritati titlul de printesa. Asa trebuie sa fie o printesa a Romaniei: hotarata, implicata in toate problemele sensibile ale tarii si.. frumoasa, ca dvs. Lsati-l pe printul Nicolae sa mai cugete la ce si cum a gandit gresit... MULTA SANATATE, DVS. SI MICII PRINTESE!!!

    14
    13

  • Carja pe 18 Feb 2016, 12:54
    Nicolae da din carja -)))

    De aia a fost rejectat. S-a apucat de dat din carja in pamantence, precum Carol al II-lea. E greu sa rezisti la asa frumuseti din Romania, nu ??? O fi avand si priapism precum inaintasul sau ??? -))))))

    5
    13

  • Popescu pe 18 Feb 2016, 12:40
    O nebunie care arunca in aer o Casa Regala glorioasa

    Sa traiasca fetita si...doamna nu are stima noastra. Venirea pe lume a unui copil intr-o Casa Regala nu se face prin scene xxx intr-o seara cu luna. Printul a actionat iresponsabil, iar doamna a profitat de o clipa de nebunie. O nebunie care arunca in aer o Casa Regala glorioasa...Dar ce sa facem, si Carol al II-lea la fel s-a comportat candva si vedem consecintele. Doamna, stati linistita, nu veti fi nici Printesa, nici Regina. Sanatate fetitei, oricum.

    14
    6

  • stefan pe 18 Feb 2016, 12:16
    e trist sa fii prost...

    ... şi cum a luat decizia de a păstra copilul, deşi partenerul ei i-a spus că vor suferi toţi trei dacă nu va face avort. ce rost are sa bati apa in piua,lucrutile sunt clare. carjan,printisor,banii,preservative,tampenii..... bravo nicoleta esti o femeie adevarata. sa fii sanatoasa si iris anna la fel.

    9
    5

  • Lidia pe 18 Feb 2016, 12:16
    Iriss- Anna

    Felicitari,mamico! esti frumoasa, desteapta,sa va de-a D-zeu sanatate ! restul problemelor sint cancanuri ! copilul sa-si primeasca drepturile, in rest nu tu te-ai facut de ris ,ci faimoasa casa regala cu Nicolae ,in frunte ! sa te bucuri de fetita ta ,si sa-i oferi tot cei mai bun in viata ptr .ea! SANATATE!

    11
    7

  • eliza pe 18 Feb 2016, 12:03
    !!

    PREZERVATIVE, DOMNULE PRINŢ. DOMNIŞOARĂ, PASTILEE! Nu cred că se mai fac copii din greşeală, in secolul XXI

    6
    12

  • Mucanu Aurel pe 18 Feb 2016, 11:34
    Concubina printului Nicolae

    1- Sila mi-a fost in viata mea de sexul asa-zis protejat. Sa freci un cauciuc ca tembelul. Mai bine freci mangalul sau menta. 2- Domnule Adalbert de Monaco, sunteti in afara problemei si a istoriei. In Romania exista legal, inregistrata juridic, Casa Regala Romanes, condusa in acest moment de Regele Cioaba al II-lea. Nu-i o gluma, nu-i bascalie infecta vadimisto-damboviteana, este realitatea. 3- Apropos de cele mentionate mai sus dlui Adalbert de Monaco. Tot in Romania si-a stabilit sediul si Imparatul Iulian, Imparatul romilor de pretutindeni, romilor mondiali. Concluzia : Este bine de luat aminte si a fi documentat si cu actualitatile la zi atunci cand se comenteaza. PS. Povestea cu fiul printului pare o drama serial TV. O poveste parca a fi cusuta cu ata alba. Nu-mi inspira incredere.

    3
    2

  • geodezia pe 18 Feb 2016, 09:57
    copil

    chit ca nu pricep adica nu a fost dragoste dar ati facut sex asa ca pisicii sau ca maimutele a rezultat o burtica plina cu un suflet deci pina la urma ce ti-ai dorit ? un copil facut cu oricine sau un copil regal ?ceva a la Paul Lambrini de Romania? ti-ai asumat o mare greuatte suflete pacat ca marea noastra regalitate ramine doar o regalitate adica se comporta ca orice om din antichitate sa nu zicem din padure Ma fratilor nu puteati sa faceti sex protejat daca era doar o partida de sex intimplatoare ceva gen fac sex cu un rege si gata trec mai departe? sau cum zic ceva mai jos totusi ai vrut sa pui mina pe regisor ? in cel mai rau caz fiind sigura ca e al lui il dai in judecata pentru pensia alimenatra succes

    14
    5

  • paul pe 18 Feb 2016, 09:31
    Lacomia

    ..Cazul acesta poate sa insemne o invatare de minte. Fetelor ,nu mai alergati dupa printisori si alti regi ai banului - puneti mana pe munca..!!!

    17
    9

  • teli pe 18 Feb 2016, 05:11
    Invatare de minte

    Nicolae va trebui totusi sa rupa tacerea si sa vorbeasca despre situatia asta. Daca intr-adevar fata e a lui trebuie sa isi asume raspunderea. Nici parintii lui/familia regala nu procedeaza corect daca il lasa asa, Le mai face vreo alta surpriza. Trebuie sa se invete minte si sa fie pus la plata.

    14
    6

  • gizela pe 18 Feb 2016, 03:46
    Bun de plata

    Printisorul trebuie pus sa recunoasca copilul si sa plateasca pensie alimentara altfel nu se invata minte si mai nenoroceste si alti copii. Nu poate scapa asa usor.

    19
    14

  • AdalbertDeMonaco pe 18 Feb 2016, 02:53
    Apa de ploaie

    "Succesiunea" e ceva iluzoriu la care inca viseaza "Casa Regala". Asa cum regalitatea nu a revenit in Austria, Italia, Bulgaria, Ungaria, nu va reveni nici in Romania. Chestia care se pune in mod real e la bani. In fuctie de cum va decide regele Mihai sa-si imparta averea, probabil ca o parte ii va reveni si mamei lui Nicolae, si care i-o va transmite lui Nicolae. Nou-nascuta are drepturi legale, indiferent ca e recunoscuta sau nu. Are drept la pensie alimentara o parte din veniturile lui Nicolae, si la mostenire cand va veni vremea.

    17
    8

  • titza pe 18 Feb 2016, 02:43
    Fara orgolii

    Amandoi stiau ca nu vor avea un viitor impreuna. Dumneaei trebuia sa isi ia pliula zilnic si el sa poarte prezervativ. De dragul copilululi, parintii celor doi tampi care poate au mai multa minte sa stea de vorba si sa determine cum e mai bine sa gestioneze problema nepoatei lor. Orgoliile trebuiesc depasite pt fata care este nevinovata. istoria copiilor nelegitimi la casa regala a romaniei iata ca se repeta.

    14
    6

  • gina pe 18 Feb 2016, 02:34
    Adevarul este cel mai bun

    Nu era nevoie sa se ajunga aici. Trebuia sa se spuna de la inceput de ce l-au inlaturat pe Nicolae de la succesiune. Casa regala a avut un PR prost organizat care le-a terfelit imaginea. Au incercat sa musamalizeze adevarul si nu a mers. Pacat de copil ca este tarat in presa la modul asta. Tatal total iresponsabil, o dezamagire. Mama, o femeie care trebuie sa isi asume raspunderea daca a hotarat sa faca acest copil. Degeaba se plange ca e singura, stia ce o asteapta, Amandoi trebuiau sa se protejeze . El stia foarte bine ca va avea doar o aventura cu ea.

    21
    5

  • sanda pe 18 Feb 2016, 01:33
    Mult noroc si wellcome to Iris Anna

    Nicoeta, parca semeni cu regina Anna ?

    12
    4

  • Elena pe 18 Feb 2016, 00:37
    Carjan amanta gay-ului

    Activista se vede ca e activista. Altfel, ce-o lucra dansa in viata??? Si pampalacul asta cu mutra tampa, pana la chestia asta nu s-a auzit niciodata nimic bine de el , sa fi facut si el niste activitati , acolo , niste proiecte pentru copiii romani, subventii pentru scoli ceva, arte, tineri artisti , natura etc...Apare asa hodoronc-tronc, c-a lasat pe una gravida, ei si ce numai pe una o fi lasat...Oricum, in afara de Carol I si Ferdinand , nu stiu ce linie genetica a aparut, ca au fost toti apa de ploaie , incepand cu degeneratul de Carol al II-lea.

    14
    7

  • clujean pe 17 Feb 2016, 23:04
    despre iresponsabilitate

    @ Carjan Nicoleta "Aș avea un copil cu un om pe care nu am apucat să îl iubesc". Atunci dece v-ati împerecheat, fătă protecţia necesară ? Sau, când v-aţi împerecheat, fără protecţia necesară, nu te-ai gândit la urmări ? Pentru că, sigur, Nicolae, te-a avertizat din timp. E dreptul tău, dar n-ai jucat cinstit. În primul rând, pentru copil. Nu te-ai informat cum va creşte un copil fără tată, alături, şi cu ce urmări ? Pentru că sunt foarte negative. Aici ţi-e iresponsabilitatea.

    26
    6

  • xyz pe 17 Feb 2016, 22:55
    Sint de

    Sint de partea lui, Tip rational, cu capul pe umeri, realist. Ea, ca majoritatea femeilor, o tuta care viseaza plozi, iubirea ideala, povesti nemuritoare si alte timpenii. Ce semeni, aia culegi si sper ca fetita sa nu sufere de pe urma inconstientei fatatoarei ei, ca mama nu pot sa o numesc.

    17
    17

  • anca pe 17 Feb 2016, 22:22
    E la moda

    Albert de Monaco a recunoscut si plateste pensie alimentara la doi copii nascuti in afara casatoriei, o fata si un baiat. Nu l-a exclus ta-su de la succesiune pt ca i-a facut. Ceea ce i s-a intimplat lui Nicolae este ceva foarte comun in lumea regala. Si printul belgiei si-a intretinut fiica ilegitima produsa din adulter.

    18
    11

  • ady pe 17 Feb 2016, 22:00
    Marea "Casa Regala"

    In ziua de azi astfel de secrete ies la iveala, Nu inteleg de ce "casa regala" face pe proasta si spune ca nu au auzit de Nicoleta Carjan cand toata Romania stie de ea. Sunt penibili. Chiar ne iau de tampitzi.

    17
    6

  • vasile pe 17 Feb 2016, 21:56
    Singuri s-au dat de gol

    Daca nu il excludeau de la succesiune si nu ii luau titlurile printului nu s-ar fi ajuns la acest scandal. Credeau ca daca i-au retras titlul intr-un fel misterios presa nu va cerceta si nu se va afla? Acum baga capul in pamint precum strutul si fac pe prostii. Mi-e sila de atata falistate si minciuna.

    16
    9

  • Ion Iliescu pe 17 Feb 2016, 21:23
    Mai draga... aaa... cum vine asta?

    Aaaa... "rejele carjan"?

    11
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod