Scandal la Operă! Alina Cojocaru s-a întâlnit cu Dacian Cioloş, încercând să rezolve criza


Premierul Dacian Cioloş s-a întâlnit cu Alina Cojocaru şi a promis că va găsi o rezolvare
În urmă cu două zile, în faţa operei a avut loc un miting de susţinere a Alinei Cojocaru şi a danezului Johan Kobborg, mobilizarea fanilor făcându-se prin intermediul Facebook. La întâlnire, Alina Cojocaru a plâns. Mai mulţi angajaţi aparţinând personalului tehnic i-au apostrofat pe participanţii la miting, spunând că nu vor străini în instituţie.
Criza de la Opera Naţională e unul dintre cele mai mari scandaluri cu care se confruntă Guvernul Cioloş de la venirea la putere.
Inabilitatea ministrului Culturii de a rezolva o criză provocată de un management instituţional corupt pune în pericol credibilitatea unei instituţii.
După o întâlnire dintre Dacian Cioloş şi Alina Cojocaru, o încercare a premierului de a rezolva criza creată de ministrul Culturii, balerina a postat pe contul său de Facebook următoarele: "Stimate domnule prim-ministru, îmi permit un ultim mesaj... Din păcate am realizat că această ţară a noastră nu este pregatită pentru ceea ce eu şi Johan am oferit în aceşti doi ani şi voiam să continuăm.
Am ştiut că o să fie greu, dar am sperat... Am sperat să fie o ruptură din cercul de răutate şi distrugere în care este ţara noastră. Măcar cât de mică schimbarea, aceasta să fie resimţită de generaţiile viitoare...Dar se pare că am greşit"
.
”Ca agronom ştiu că pentru ca o sămânţă a schimbării să încolţească, pământul trebuie bine pregătit, afânat, udat, câteodată poate chiar cu lacrimi. Noi alegem însă dacă acele lacrimi pot fi de regret sau de speranţă”, i-a răspuns la mesaj premierul Dacian Cioloş, citat de News.ro, balerinei Alina Cojocaru, încurajând-o să reziste şi să meargă mai departe.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod