Sanda Ladoşi

Sanda Ladoşi şi soţul ei, ridicaţi de procurorii DIICOT

Cântăreaţa Sanda Ladoşi şi soţul ei, Ştefan Tache, au fost ridicaţi de procurorii DIICOT, marţi, într-un dosar privind o fraudă de aproximativ un milion de euro, prejudiciu creat Fondului Naţional pentru Garantarea Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii, conform unor surse judiciare.

Ştefan Tache este acuzat că, alături de o altă persoană, a constituit un grup infracţional organizat suspectat de înşelăciune în formă continuată şi spălare de bani în formă continuată, în timp ce Sanda ladoşi este acuzată că a sprijinit această grupare, au declarat pentru News.ro sursele citate. În acest dosar, în care sunt vizate 17 persoane, procurorii DIICOT au făcut în această dimineaţă zece percheziţii.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că Sanda Ladoşi şi soţul ei au fost ridicaţi de procurori marţi dimineaţă de la locuinţa lor şi duşi la audieri la sediul central al DIICOT, într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ un milion de euro.

Aceleaşi surse au precizat că Ştefan Tache, soţul cântăreţei, este suspectat de constituire a unui grup infracţional organizat.

"Nu am niciun fel de detalii să vă dau pentru că personal nu am fost implicată, existam ca nume pe firmă, ca şi semnături, acte, întocmiri.

Dacă facem legătură, în 2006 am rămas însărcinată, în 2007 am născut, iar faptele s-au petrecut în 2008 când eram cu copiii acasă. Atâta timp cât nu sunt un om acuzat de ceva, ci doar suspect, nu am de ce (să-mi fac griji - n.red.). Atâta timp cât învinuiri sunt multiple, eu vreau să se demonstreze. (...) Figurez ca nume pe o firmă. Nu îmi reproşez nimic persoanal. Sunt alături de soţul meu", a spus Ladoşi, citată de Mediafax, la ieşirea din sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

În perioada 2008 - 2014, împreună cu un alt suspect în acest dosar, Cristian Ilie, soţul cântăreţei ar fi iniţiat şi constituit o grupare suspectată de înşelăciune în dauna unor instituţii de credit şi spălare de bani prin disimularea originii ilicite a sumelor de bani obţinute din activitatea infracţională, grup la care au aderat şi pe care l-au sprijinit şi alte persoane.

De asemenea, Ştefan Tache este suspectat de înşelăciune în formă continuată, după ce în perioada 2008-2014, în calitate de asociat, administrator sau împuternicit în cadrul a cinci societăţi ar fi indus în eroare Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii la încheiereaunor contracte de credit şi a unor acte adiţionale.
El este suspectat şi de spălare de bani în formă continuată, în condiţiile în care ar fi primit sume de bani în contul firmelor respective şi le-a transferat mai departe în conturile altor societăţi controlate de grupare, deşi stia că aceşti bani provin din înşelăciuni.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Noiembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod