Rockerii, în conflict cu Biserica: Au refuzat un concert caritabil

Trooper nu participă la evenimentul organizat din iniţiativa Patriarhiei


Dumitru Sohan, managerul formaţiei Trooper, a explicat că artiştii au fost cei care au refuzat propunerea Patriarhiei şi că este nevoie să mai treacă timp pentru organizarea unor astfel de evenimente.

Cel care a dezvăluit tentativa reprezentanților Bisericii de a-şi remedia imaginea cu ajutorul unor artişti este Cristian Hrubaru. Potrivit site-ului urbology.ro, acesta ar fi anunțat informația la un post de radio, miercuri dimineață.



Invitația lansată de Patriarhie nu le-a căzut bine nici cântăreților de muzică rock din România, care s-au declarat surprinşi de această inițiativă. "A ajuns la noi această solicitare. Nu e timpul. Un concert caritabil, din experiență vă spun, nu adună fonduri. Se cheltuiesc foarte multe resurse și nu se adună destui bani. Dacă cineva vrea să facă un gest de caritate, să o facă în nume personal. Dar ca să distrezi lumea ca să aduni bani pentru niște victime mi se pare o chestie total deplasată", a declarat Cosmin Nicoară, managerul trupei Cargo.

La rândul lui, Adi Bărar, chitaristul de la Cargo, a explicat de ce nu participă la eveniment: "Nu cred că este oportun să organizăm un astfel de concert în aceste momente.
Nu trebuie să facem paradă din treaba asta. Cred că este un element de care cineva se folosește. Credința este una, religia este alta"
.


Foto: Mediafax

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 5 Nov 2015, 19:40
    Colaborare

    Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maximum 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa groza.iuliamaria@yahoo.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod