Rockerii, în conflict cu Biserica: Au refuzat un concert caritabil

Mai mulţi artişti, printre care şi Ovidiu-Lipan Ţăndărică, au respins invitaţia Patriarhiei de a participa la un eveniment, în semn de protest faţă de declaraţiile mai multor prelaţi despre tragedia din Colectiv.

Ovidiu-Lipan Țăndărică (62 de ani), Adi Bărar şi Cosmin Nicoară, de la Cargo, cu toții au refuzat ferm să susțină un concert caritabil pentru ajutorarea persoanelor rănite în incendiul produs în clubul Colectiv din Capitală. Reacţia lor este un semn de protest împotriva Bisericii Ortodoxe Române, care a propus organizarea evenimentului.

Declarațiile halucinante ale Patriarhului Daniel și ale părintelui Casian, care i-au nimit "sataniști" pe cei care cântă şi ascultă muzică rock au şocat întreaga ţară.

Așa se face că, atunci când au fost contactați de o firmă desemnată de Patriarhie pentru a-i convinge să participe la un concert caritabil, membrii mai multor trupe au refuzat vehement, scrie Click!.

Ovidiu Lipan-Țăndărică s-a declarat revoltat de încercarea Patriarhiei de a-și "spăla păcatele" după afirmațiile negative făcute la adresa victimelor. "Ortodoxia aparține poporului. Începem să ne pierdem în funcțiile pe care le deținem. Poate unii se și văd Sfinți.
Nu există bun-simț și nu există o cultură a scaunului pe care ești așezat. Fariseismul a luat o amploare extraordinară, ar trebui puțină educație și să învățăm ce înseamnă să ai o cultură ortodoxă"
, a spus indignat artistul.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iulia pe 5 Nov 2015, 19:40
    Colaborare

    Cautam colaboratori pentru publicare anunturi Se lucreaza comod de acasa maximum 3 ore pe zi, in functie de abilitati Cerinte: - necesar calculator - conexiune internet - rabdare - cunostinte minime PC - seriozitate - perseverenta - atentie la detalii Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire apoi daca doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Important ! Lasati mesajul cu textul " INFO " doar pe e-mail ! Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice. Oferim si solicitam seriozitate! In caz ca nu primiti o lectie din probleme tehnice va rog sa ma anuntati! Raspunsul la informatiile solicitate o sa-l primiti in maxim 24 ore. Pentru informatii trimiteti textul ,,info’’ la adresa groza.iuliamaria@yahoo.ro

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod