Reparatorul de inimi frânte: Face mii de dolari împăcând cuplurile care se despart

Lee Wilson face bani buni din împăcarea celor se despart


În urmă cu 12 ani, Lee s-a autodenumit "Ex Coach" și a ajuns să aibă chiar și 14 solicitări pe zi din partea celor care vor să-și recucerească partenerii. Are clienți din toată lumea, din SUA până în Marea Britanie, Australia și Irlanda, și încearcă să-i învețe să aibă același șarm și aer nepăsător cu care el se remarca la 20 de ani, când era student, scrie Daily Mail.

"Mereu le spun celor care vin la mine că trebuie să-i lași spațiu celuilalt, iar asta înseamnă să nu-l pisezi cu mesaje și să nu-l suni într-una ca să-i spui că ți-e dor de el sau de ea.

Absența ta este puterea. Lăsați-i să plece și spuneți-le că le respectați decizia ca să puneți lucrurile la punct și apoi lăsați-i să vă simtă lipsa și să observe că nu mai sunteți lângă ei. Când aleg să vă caute, este important să le arătați că sunteți într-o poziție pozitivă și că ați putea face o mișcare", explică el.

Dar, cu toate străduințele, uneori nu se mai poate face nimic pentru a îndrepta o ruptură, recunoaște Lee. Dacă au trecut trei luni după o despărțire, șansele de împăcare sunt slabe, spune acesta.
El estimează că rata de succes a sfaturilor sale este cuprinsă între 55 și 75%.

Când strategia lui eșuează, Lee susține că de vină sunt și alți factori, precum distanța dintre parteneri sau un detaliu neștiut care a provocat ruptura. "Am descoperit că metoda mea ajută în cele mai multe cazuri, chiar și în cele extreme. De exemplu, un bărbat a venit la mine după ce iubita lui l-a părăsit, fiindcă ea descoperise că el făcuse închisoare, deși fusese pedepsit pentru o faptă pe care el n-a comis-o.
A continuat s-o caute, iar când a ajuns la mine, șansele păreau foarte mici. Dar după o lună, am primit un SMS în care el îmi zicea că a mers!"
, povestește "reparatorul" de inimi frânte.

Lee spune că și mariajul său solid îl ajută să-i sfătuiască pe alții. "Evident, căsnicia mea cu Joanna m-a ajutat mult cu munca mea și invers. Sfatul meu pentru oricine este să nu grăbească lucrurile, să nu forțeze nimic sau să respingă din prima pe cineva. Gândește-te la partenerul tău ca la o persoană și nu ca la un obiect al dorinței, iar dacă faci asta, lucrurile vor fi mult mai ușoare și mai naturale", recomandă "reparatorul" de relații distruse.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod