Prinți și cerșetori: 10 imagini care surprind contrastul dintre două lumi

Diferența frapantă dintre cei care au tot și cei care nu mai au nimic, dintre pace și război, dintre o lume normală și infern este surprinsă în câteva imagini sugestive.

Uğur e din Turcia și e pasionat de puterea mesajului pe care îl pot transmite imaginile. Trăind într-o țară vecină cu cea mai periculoasă regiune din lume, la granița cu conflictul din Siria, el înțelege foarte bine cât de subțire și sensibilă e limita dintre pace și război, dintre bogați și săraci sau dintre fericire și durere. El surprinde contrastul puternic dintre aceste lumi în imaginile editate prin care transmite un mesaj puternic - pacea, libertatea și fericirea sunt cele mai importante valori pe care le putem avea și la care mulți oameni doar visează.

Inspirat de realitatea din jurul lui, Uğur își dorește ca toată lumea sî trăiască după principiul lui Mustafa Kemal Atatürk, întemeietorul Turciei moderne - "Pace acasă, pace în lume".

 

Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod