Prima declaraţie a Iuliei Ionescu: "Nu scăpaţi de mine aşa uşor!"

Iulia Ionescu, eleva olimpică de la Colegiul Sf. Sava, din Bucureşti, care a fost dată dispărută în urmă cu două săptămâni şi găsită ulterior în timp ce se întorcea dintr-un plerinaj la mănăstiri, a făcut prima declaraţie despre cazul ei.
Numai că, deşi toată lumea se aştepta ca adolescenta să explice care au fost motivele care au împins-o să fugă la mănăstiri, ea a scris pe Facebook că este bine şi că nu s-a schimbat.

"Până azi (n.r. - 20 februarie) a fost necesar să fiu în silenzio stampa din motive obiective. Le mulţumesc celor care au încredere în mine, care nu s-au lăsat influenţaţi de bazaconiile apărute în media. Sunt în continuare veselă şi senină, aşa cum mă ştiu toţi cei care mă cunosc.
Mi-e dor de voi toţi! Nu scăpaţi de mine aşa uşor!"
, a scris fata pe pagina sa de Facebook.

Iulia Ionescu, în vârstă de 15 ani, elevă la Colegiul "Sfântul Sava" din Bucureşti, a fost dată dispărută în 12 februarie. Ea a fost găsită în 15 februarie, într-un tren în care a urcat la Suceava şi care mergea spre Bucureşti. Eleva a fost adusă în Capitală de poliţişti şi predată familiei, după ce a fost audiată.

Iulia Ionescu a arătat, în declaraţia pe care a dat-o în scris, că ar fi stat la mănăstirile Agapia şi Văratec, din judeţul Neamţ.
Anchetatorii i-au audiat pe călugării de la mănăstirea Sihăstria Rarău, aceştia recunoscând că Iulia Ionescu a stat o noapte la ei, iar ofiţerii Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Sectorului 5 au deschis un dosar penal pentru lipsire de libertate în cazul Iuliei Ionescu, urmărirea penală fiind începută in rem.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod