Președintele Klaus Iohannis a fost operat de urgenţă

Președintele Klaus Iohannis a fost internat marți la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și operat la umărul drept, informează un comunicat al Administrației Prezidențiale.
"Starea de sănătate a președintelui României este foarte bună, fiind apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuțiilor funcției", se arată în comunicatul citat.

Președintele Klaus Iohannis a fost operat artroscopic la nivelul umărului drept, intervenția decurgând în condiții optime.
 
"Astăzi am fost supus unei intervenții chirurgicale la umărul drept. Operația a fost una reușită, mă simt bine și mâine îmi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni.
Apreciez munca echipei de medici și mulțumesc întregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila
”", a scris preşedintele pe pagina sa de Facebook

"Președintele României, domnul Klaus Werner Iohannis, a fost internat și operat în cadrul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central 'Dr. Carol Davila', la nivelul umărului drept pentru impingement (conflict) subacromial drept, bursită subacromială dreaptă, leziune de tendon supraspinos", se arată într-un comunicat de presă al SMC, citat de Agerpres.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod