Premoniţia sumbră pe care a avut-o DJ Avicii: „Am spus-o de atâtea ori, o să mor“


Potrivit ziarului suedez Expressen, Avicii spune în documentarul menţionat: "Mă cuprinde panica, pe bune, n-o să reuşesc, n-o să meargă."

Cu o zi înainte de a muri, artistul a fost fotografiat în timp ce se relaxa în vacanţă, vesel, pe un yacht, alături de doi prieteni, în largul coastelor Omanului, cu o băutură în mână. Potrivit TMZ, nu este clar dacă băutura era alcoolică. Tânărul părea "fericit şi sănătos" în compania prietenilor cu care se afla în vacanţă de câteva zile în Muscat, capitala Omanului.

Artistul era cazat la Muscat Hills Resort, unde a fost găsit mort vineri.

Două autopsii au fost efectuate, însă anchetatorii au respins orice pistă criminală în cauza decesului, a declarat sâmbătă pentru AFP o sursă din cadrul poliţiei din Oman.

Avicii a mărturisit, într-un interviu în 2013, că are probleme din cauza consumului excesiv de alcool, fiind diagnosticat cu pancreatită acută. Atunci, tânărul spunea că va renunţa la acest viciu.

Cu doar câteva zile înainte de a muri, Avicii le-a spus fanilor că se pregăteşte pentru o nouă etapă a vieţii.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod