accident

Poarta spre Rai: Fotografia făcută după un accident a surprins un fenomen uluitor

Fotografia făcută de o femeie la locul unui accident grav a surprins o rază de lumină care coboară din cer. Familiile victimelor cred că aceasta e dovada că cei dragi au ajuns în Rai.

Hannah Simmons, în vârstă de 23 de ani, fiica ei de 9 ani, A'lannah, şi prietena femeii, Lauren Buteau, 28 de ani, din Gainesville, statul american Georgia, şi-au pierdut viaţa într-un accident auto, pe 25 aprilie. Hannah a pierdut controlul maşinii, un Subaru Legacy, iar acesta a intrat într-un alt automobil.

Coliziunea a provocat întreruperea circulaţiei, iar Anisa Gannon, prinsă în ambuteiaj, era stresată că va întârzia la serviciu. Ca să-i dovedească şefului ei că a traficul era blocat, ea şi-a rugat mătuşa, Tara Noble, să facă o fotografie la locul accidentului.



În imagine se vede o rază de lumină care coboară deasupra locului în care au murit cele trei persoane, iar în această coloană se văd două puncte strălucitoare, ca şi cum sufletele lor se înălţau la cer, scrie publicaţia Today.

Familiile victimelor spun că fotografia le alină suferinţa şi le dă speranţă. "Nu cred în coincidenţe, mai ale că se văd două lumini strălucitoare în acea rază. Le-a adus linişte familiilor, indiferent că e o un efect de reflexie sau nu.
E greu de distins şi arată ca şi cum ei ne părăseau"
, a spus Tara Noble.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod