adopţie

O tânără adoptată şi-a găsit mama cu ajutorul unei scrisori

O tânără din Statele Unite a reuşit să dea de urma mamei sale biologice după ce a descoperit o scrisoare a acesteia. Cele câteva rânduri au fost suficiente ca să o găsească pe femeia care i-a dat viaţă.

Într-o zi, Nani Bertino, o fată din Omaha, Nebraska, a dat peste o scrisoare a mamei sale, Stephanie Mejia. Aceasta a încredinţat-o spre adopţie când avea doar doi ani, aşa că tânăra nu-şi amintea chipul sau vocea ei.

Însemnările i-au rămas în suflet lui Nani şi după câteva zile a simţit că trebuie să o găsească pentru că o iubeşte. "Mi-am imaginat tot timpul acest moment. Eram confuză", a mărturisit ea.

"Era o scrisoare destul de lungă, avea două pagini, pe faţă şi pe verso, şi scria despre ceea ce ea mi le dorea.

Obişnuiam să-mi pun hârtiile pe frunte, era ca şi cum mama îmi ţinea capul în palme. Asta făceam când eram mică. Asta m-a împins să merg înainte, speranţa că poate într-o zi voi fi din nou a ei", a mai spus Nani.

Nani s-a ataşat mult de rândurile scrise de mână. După ce a împlinit 12 ani, ea s-a rupt de familia sa, a început să se simtă singură şi a adoptat o atitudine negativistă, provocând tot felul de probleme prin oraş, relatează postul de televiziune KETV.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod