O studentă italiancă şi bodyguardul de la Colectiv, între cele 9 persoane care au murit sâmbătă



Florin Popescu

Florin Cristian Popescu, bodyguardul clubului Colectiv, era internat la Spitalul SRI, în stare critică, cu pronostic rezervat.

Florin Cristian Popescu, în vârstă de 35 de ani, era din Bucureşti şi lucra ca bodyguard în clubul Colectiv. Acesta a fost grav rănit în incendiul din club, în timp ce încerca să salveze victime ale tragediei. El a decedat, sâmbătă, în Olanda, unde fusese transferat.

"Cei doi pacienţi răniţi grav în urma tragediei de la Colectiv au fost transferaţi azi-noapte la un spital din Olanda.
Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, în această dimineaţă, ni s-a comunicat decesul lor. Cetăţeanul român în vârstă de 35 de ani şi tânăra din Italia, în vârstă de 20 de ani, fuseseră internaţi la spitalul ‪#‎SRI‬ în noaptea de 30 octombrie în stare critică. Dumnezeu să-i odihnească în pace! La spitalul #SRI mai sunt internaţi doi pacienţi români, starea lor fiind stabilă, cu evoluţie lent favorabilă. ‪#‎Patriaapriori‬"
, scrie într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a SRI.

Florin Cristian Popescu nu mai are părinţi, aceştia fiind decedaţi, iar după tragedia din Colectiv prietenii lui s-au mobilizat pe Facebook şi au distribuit fotografii cu el pentru a-i găsi rudele.

"Apel umanitar! Prietenul nostru drag Popescu Florin Cristian, fiul asistentei Bibi Iordănescu, este una dintre victimile teribilului incendiu.
Din păcate, părinţii au decedat si nu cunoaştem nicio rudă sau un prieten apropriat. Este internat în stare foarte gravă la Spitalul SRI.( Terapie Intensiva). Vă rugăm frumos să ne ajutaţi cu distribuirea acestui mesaj!. Doar dacă suntem mai mulţi mesajul este văzut şi reuşim sa informăm în timp corespunzător familia. Ajutaţi-ne să îl salvăm!"
, scria un prieten al tânărului.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod