motan

O imagine incredibilă: Un motan îşi ia rămas bun de la stăpânii lui

Un motan bolnav şi-a luat un rămas bun emoţionant de la stăpânii săi, simţind parcă nevoia de a-i consola înainte de a fi eutanasiat.
Motanul gri şi cu ochii galbeni, al cărui nume este Little Andrew, a fost pozat în timp ce stăpânii îl duceau cu maşina la doctorul veterinar, pentru a-l eutanasia, cruţându-i astfel suferinţa.

Cu inimile strânse de durere, cei doi au fotografiat animalul exact când acesta, parcă simţind ce urmează, îi consolează punând lăbuţa pe mâinile lor strânse.

Imaginea a fost publicată pe reţeaua de socializare Reddit de utilizatorul abernha3 şi s-a răspândit rapid pe internet.
Peste 280 de persoane au comentat această postare, mulţi dintre utilizatori fiind impresionaţi şi povestind experienţele lor cu animalele.

Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, omul pare să fie din Colorado, Statele Unite, şi a marcat pe reţeaua de socializare pierderea pe care a suferit-o. "A pus lăbuţa pe mâinile noastre, pe ultimul drum spre veterinar. Little Andrew a fost mult mai puternic decât mine şi mama lui", a scris bărbatul, precizând că pisica era bătrână şi bolnavă.


După ce a mulţumit pentru mesajele de susţinere pe care le-a primit, autorul fotografiei a dat mai multe detalii despre motanul lui, lăsând de înţeles că afecţiunea de care suferea pisica era incurabilă. "Little Andrew era băiatul meu. Avea 15 ani şi jumătate şi iubea pe toată lumea. A îmbătrânit şi s-a îmbolnăvit în ultimul an. El torcea în fiecare zi, dar când n-a mai făcut asta, am ştiut că i-a venit timpul", a scris el. "E întotdeauna trist să pierzi un prieten.
Îmi pare rău pentru cei care au trecut prin aşa ceva"
, a adăugat bărbatul.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod